Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Susjed ne petljam se u organizaciju, častim bez obzira na kotizaciju, obećanje ću ispuniti, al da petljam sa Rašom i Tonyem eh to ne mogu  :icon_scratch: ovaj star pa ne vidi, ovaj mlađi maler pa bojim nešto petljati sa njima učipim i dođem da me sve čeka  :toothy10: :hello2:

raso

Kugla, treba netko u Petrijevcima kupiti prase, janje, treba netko otići u Policiju i prijaviti skup, dogovoriti sa ZŠRD slobodan ribolov za one koji nemaju naše ribolovnice, organizirati klupe, veliki šator, ražanj, drva, vodu, itd. Svaki put kad smo pravili organizaciju moralo se više ljudi uključiti. jedan čovjek to sve ne može fizički obaviti. Napravi se spisak šta se mora odraditi i onad dogovori šta će tko obaviti, čista koordinacija. naj lakše je učipiti lovu i reći hebe mi se.

Kugla

Rašo vjerujem u tebe, znaš da sam na novom poslu i da neke stvari ne mogu i gotovo, zato ne planiraj na mene jer ne mogu obečati pa da ne napravim jer ovaj posao mi sad u startu takav da nikad neznam što i gdje sljedeći dan. Što usput mogu to ću napraviti al ne oslanjaj s en amene i neke velike zadatke isključivo zbog mog posla  :icon_thumright:

toktiz

Ja sam isto za to da Rašo organizira okupljanje na prvom kilometru. I prošli put kad je organizirao je sve bilo za pet.

dravski pecaros

1.raso
2 maverick
3.Blagajnik !
4. Kugla
5. Kum
6.dravski pecaros

Strika Muja

ima li mjesta?

Katnica ili da se vigvam sprema  :blob7:

TonyC

Mislim da ti katnica negine ! ! !     :toothy12:   

Strika Muja

oćemo li bucolovit Tony ?

imam mnogo tajnih aduta ;)

TonyC

To nam negine  ! ! ! !       :icon_biggrin:    :icon_thumright:   

Slaven

Bogami ovo se ozbiljno dogovara, valjalo bi tamo peć četveronožnu životinju na licu mjesta, Rašo ima agregat :laughing7:

raso

Agregat je ispravan, jutros ga palio. Trebat će produžnih kablova sa sijalicim, jedan ili čak / zavisi koliko će nas biti / dva ispravljača sa ražnjem. ugođaj večernjeg čoporativnog pečenja životinje ne može nitko platiti. :beee: :beee: :beee:

dravski pecaros

ja imam razanj ali sa motorom za na akumulator...neznam kak to na  struju ide??? :icon_scratch:

raso

Ide na punjač za akumulator, svi tako rade :be happy: :be happy: :be happy:

Stepa

Ništa se ne sekiraj ti samo ponesi ražanj,Rašin je agregat pouzdan 99,99% :toothy12: :3some:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Napravljena generalka, jutros upalio na zub :be happy: :be happy: :be happy:
Tvoj je kotlić i tanjurača :beee: :beee: :beee: