Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

:thefinger: moj je Slaven ili strateški partner Mujo,mislimda bi ovaj put gost mogao imati prednost :toothy12:svaka ptica ljepo pjeva kao kosss kao : kosss i domacin dobro hebe ali gost ali gost :toothy12: :pottytrain2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

a vidio sam da neko i na struju ima da moze ici...sam nest cemo iskemijat da dovezem razanj posto u auto nestane... :icon_scratch:

raso

Plan je jedan dan životinja ma ražnjiću, drugi dan tanjurača i kotlić, a treći dan vam žene kuvaju ručak.
Upisnina se uplaćuje blagajniku u kešu ili na tekući. Broj tekućeg dogovarajte preko PP. Uplate moraju biti izvršene najkasnije 3 dana prije skupa da se izvrši nabavka klope i "pogonskog goriva". Dan dva prije okupljanja ćemo vidjeti koliko se čipom pokrilo da znamo koliko se još pogonskog goriva mora ponjeti, od viška glava svakako boli, ali od manjka još više, a glazbenici / Stepa, Slaven i Mujo / slabo zavijaju :be happy: :be happy: :be happy:

Mornar Popaj

1.raso
2 maverick
3.Blagajnik !
4. Kugla
5. Kum
6.dravski pecaros
7. Mornar Popaj

Jel može broj računa da odma uplatim upad  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Greys

1.raso
2 maverick
3.Blagajnik !
4. Kugla
5. Kum
6.dravski pecaros
7. Mornar Popaj
8. Greys

Grof

1.raso
2 maverick
3.Blagajnik !
4. Kugla
5. Kum
6.dravski pecaros
7. Mornar Popaj
8. Greys
9. Grof
Tu je brate odmah iza panja

Slaven

1.raso
2 maverick
3.Blagajnik !
4. Kugla
5. Kum
6.dravski pecaros
7. Mornar Popaj
8. Greys
9. Grof
10 Slaven

Okuplja se pomalo stara ekipa + nova, biće veselo :toothy10:

ps. jel ima teorije da se dobavi i panonac, barem na jedno veče :laughing7:

raso

Bez brige, Panonac i Kićo dolaze :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

Znaš šta, klopa, vino, pivo to je ok, koliko bude bude, al naglasak treba dat na rakiju, samo da nje ne pofali, mislim to za ujutro za  :brushteeth: ko će još i četkicu za zube nosit :toothy12:

raso

Ne sjećam se da si uspio jutro dočekati, obično prespavaš subotu i nedjelju :beee: :beee: :beee:Nadam se da vodiš i legu Rontu da imam s kim gemište piti, jer kum Šunje kaže da si amater :beee: :beee: :beee:

Jožef1

rakiju ću donijeti ja  :thumbsup: i ne samo rakiju..., a neću se upisati do poslije 10. 09- onda budu penezi  :icon_thumleft:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A kako ste se poceli hitati s tom rakijom, dodje mi da otkazem dolazak  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Moglo bi i službeno piće foruma  :thumbsup:

maverick

Pa samo na moj fali rakija kao sluzbeno pice i eto ti dom za vjesanje  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

hihihi..., biti će i pelina  :thumbsup: a "dom za vješanje"- biti će svakako, gledajući na zadnje druženje  :icon_biggrin: