Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Prasence posalji odmah  :toothy12: setace ga djeca i susjedi do okupljanja...ako ga bude i bilo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Vidim ja da nema druge nego sve dogovoriti, prasence ispeći, vino donjeti i reći di da se dođe, ajd samo dan dva da vidim di šta kako pa ću da javim ovdje.

Greys

Ajde fala Bogu, to se čeka Kugla druže  :icon_biggrin:

Kugla

Što ču vidim da se moram primiti tog posla, pa i to prasence ispeći pa i neki gulaš možda za ovaj put ili za drugi put vidjeti će mo u narednih par dana što i kako bitiće te informirani na vrijeme, pa ko dođe dođe

Greys

Druže, dolazimo mi svakako, samo da to poprimi ozbiljna shvaćanja. Željo isčekujemo tvoje informacije ovih dana  :icon_biggrin:

Kugla

Ne brini, samo da sredim neke sitnice i dogovoriti će mo nešto da se onako lijepo kulturno opijemo nisam dugo a baš mi treba sve samo neka sranja zadnjih mjeseci i dana, pa jedan dan opuštanja svakako će dobro doći  :hello2:

Slaven

Kugla

Slavene nisam sumnjao u tebe  :icon_thumright:, još i Marči kad dođe ajme moramo podebljati vino  :icon_biggrin:

dravski pecaros

ako ne 28.9 ja predlazem 8.10 to je neradni dan tak da je vecina slobodna  :toothy10:

Slaven

Ma ne može to 8. 10. dan poslje je radni, pa ko će nas sastavit devetog u srijedu.

dravski pecaros

Kugla

Što se mene tiće naredna dva vikenda ne mogu nikako, tek nakon toga dolazi u obzir, obaveze koje imam u narednih 2 vikenda su ne odgodive. A onda treći vikend je Dok kup na koji sam planirao ići pa sve u svemu neznam biće neka odgoda što se mene osobno tiće.

maverick

Obrisani postovi, kugle, sandre, gryesa....ne sirite negativne vibracije...odredite datum pa tko moze ...tko ne...pošto ja doista ne mogu niti imam vremena vidim da imate problem po tom pitanju....u konacnici...jedan se javi za organizaciju a ostali ako su u mogucnosti odazovu se ili ne...nema filozofiranja, a pogotovo ne zelim nekakve zajedljive komentare... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja opet imam prijedlog posto je 12.10 dok kup a 27.10 u d,miholjcu natjecanje... nekako se namece subota 19.10 da bi nas najvise moglo biti slobodnih...nenamecem se samo moje misljenje.... :icon_salut: