Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Ja se slazem, nek svatko donese nesto za jelo i pit i stavimo na jedan stol, pa nek jede ko sta hoce,a ne skupljat lovu i pravit komplikacije, kad se nitko vec ne laca toga.Ja mislim da je ovaj prijedlog najprihvatljiviji za sve. Uzmes nesto iz zamrzivaca i peces, cugu poneses ili kupis i to je  :icon_thumright:

dravski pecaros

Citat: jovicabor30  u Rujan 21, 2013, 18:22:49
Ja se slazem, nek svatko donese nesto za jelo i pit i stavimo na jedan stol, pa nek jede ko sta hoce,a ne skupljat lovu i pravit komplikacije, kad se nitko vec ne laca toga.Ja mislim da je ovaj prijedlog najprihvatljiviji za sve. Uzmes nesto iz zamrzivaca i peces, cugu poneses ili kupis i to je  :icon_thumright:
ma ni jelo ni problem kugla je reko da casti jelom za camac i to je od rijeci...ja donosim 5 litara  crnog vina jos mal neko donese i imamo sve....nađemo se 28.9 na 1-2 kilometru vec vi znate di naj bolje i gotovo..ko zeli ostane nociti i sve super  :toothy10:

Ivan Borojević

slabo poznam Dravu jel to u vikend naselju na uscu Drave.

dravski pecaros

neznam ni ja to nek oni odluce..men svijedno..a i moze drugi datum... :icon_thumright:

mossi

Oko datuma se ne "pregovara", organizator odredi datum, dodje ko može.
Ako su druženja relativno česta 5-6 puta godišnje, svako će potrefiti barem 3-4.  :icon_salut:

Bajta je odlična matična baza. Prošle zime jeseni je bilo nekoliko lepih druženja.
To je to.. 10-20 ljudi se okupi, pojede, popije.. u miru raziđe i posle se fotke prodaju po forumu..  :toothy12: :toothy12:

Eventualno napraviti jedan godišnji skup, ali za njega MORA biti nadležan poglavica,
a tada bez jagnjetine i tamburaša - NIŠTA!  :hello2: :headbang:

Posle ko preživi pričaće.  Jel tako dravski!  :toothy2: :help:

:occasion14: :occasion14: :occasion14:

dravski pecaros

Citat: mossi  u Rujan 21, 2013, 20:09:27
Oko datuma se ne "pregovara", organizator odredi datum, dodje ko može.
Ako su druženja relativno česta 5-6 puta godišnje, svako će potrefiti barem 3-4.  :icon_salut:

Bajta je odlična matična baza. Prošle zime jeseni je bilo nekoliko lepih druženja.
To je to.. 10-20 ljudi se okupi, pojede, popije.. u miru raziđe i posle se fotke prodaju po forumu..  :toothy12: :toothy12:

Eventualno napraviti jedan godišnji skup, ali za njega MORA biti nadležan poglavica,
a tada bez jagnjetine i tamburaša - NIŠTA!  :hello2: :headbang:

Posle ko preživi pričaće.  Jel tako dravski!  :toothy2: :help:

:occasion14: :occasion14: :occasion14:
ma nema tog sta necemo preziviti  :toothy9:

Greys

Mossi, skidanje kape za ovo što si napisao, potpis, amen

Kugla

Citat: TonyC  u Rujan 21, 2013, 17:53:41
Cjenjeni kolega Kugla , molim ispravak netočnog navoda ! Tony je postavljen kao blagajnik , a para od nikog nisam primio ! Tako da perem ruke

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Poštovani kolega Tonyc isprika  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Kugla

Kako kaže Dravski ja sam obečao prasence i 6 l graševine i to stoji tu nema frke, kad se dogovorimo ne mora biti bajta kako je spomenuo Dravski može bilo gdje, ja ako i nisam slobodan a večina odredi neki datum ja ću prasence poslati tu nema frke. Neka se malo kako kažete uključi poglavica, sam dok se probudi i nadođe od sinočnje fešte  :toothy9:

dravski pecaros

kako vecina hoce ali ak je trebalo biti skup  27-29.9 tak moze sad 28.9 sam da neko od vodeci kaze mjesto mi se sjurimo tamo..pice i klopa su obecani to ce se i ispuniti i nema niko velike brige oko organizacije... :icon_salut:

Kugla

Tako je Dravski, ono što smo obečali će mo ispuniti bili na skupu ili ne, a ostatak svako po nešto i sve 5.

mossi

Jel ima ili nema skup 28.9.  ? Bajta?

Kugla

Neznam prijatelju nema cijeli dan poglavice, a i dečki sa bajte danima ne vidih na forumu a ni uživo, možda bajta i nije aktualna ko zna, a što kaže Dravski može i negdje dalje, kad se ukljuće i ostali pa će mo vidjeti.

maverick

Bajta nije uvijek aktuelna, sto nije ni bitno....mjesto je odmah pored vode.....znaci moze Josipovac, Petrijevci...ne bitno.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Upravo tako susjed, nego nema te već sam se zabrinuo  :icon_scratch:, ima mjesta dogovoriti će mo se, a kako sam i rekao akome i nema prasence ću poslati