Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: maverick  u Prosinac 11, 2013, 21:49:20
Pusti srnu.....danas je matori dobio dozvolu od žene da časti prasićem  :toothy12:
Onda svakako treba prednost dati tom prijedlogu i odobrenju!  :icon_thumright:

Retfalački mačak

:nono: budući da ima kolega koji su prešli na islam, ništa ove godine. Slijedeće možda neće postojati ni forum, ili neće biti nekih članova, pa neće biti zapreke.  :toothy9:

maverick

Na koga mislis da trebamo izbaciti  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 12, 2013, 18:49:29
Na koga mislis da trebamo izbaciti  :toothy12:
O tome nisam ni mislio.  :beee:
Znam da ove godine može samo  :thefinger:

maverick

Malo se ova teska godina privela kraju...zbrojili minusi i plusevi...malo se pojelo i malo popilo.... :rofl2:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

maverick

jbg, tako matori kad pozove prijatelje, nema ni mjere ni granice  :toothy12:

Retfalački mačak

Nisam se pošteno ni opustio, a društvo se počelo razilaziti. Sada je trilema:  :icon_scratch:
1. Žure  na pecanje.  :thefinger:
2. Žene čekaju.  :stripii:
3. Nije im se sviđalo.  :rofl2:
Najbolje donijeti jednu od odluka:
1. Ovo shvatiti kao probu nečega što se razgovaralo.  :smjeh:
2. Više neke ne zvati.   :sha:

Možda ponoviti? Ove godine  :nono:

U svakom slučaju, hvala na odazivu i ugodnom druženju. Svaka vam dala  :thefinger:

maverick

A tko je morao ici ranije ima i opravdane razloge...a mi ostali danas ne pecamo...danas je dan za pr.anje  :bye:

Retfalački mačak

Ponovilo se jedno razmišljanje, o okupljanju pecaroša, treća subota četvrtog mjeseca, Drava, bajta, tamburaši i neke novine, :silence: :not speak: :alas:, svatko 50,00 kn i ošini po prašini.  :hello2: :angel9: :toothy1:

rj

matori hoće da ga zabavljam cjelo popodne  :eek: neće da može
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Citat: kugla  u Prosinac 20, 2013, 16:53:34
Lijepo ste to odradili  :clap2:

netrebaš žalit ...fiš bio loš ...sometina i šaran smrdili na mulj a smuđ bio dugo zamrznut  :icon_biggrin:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Čičak ima lošeg dilera ribe  :toothy9: