Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: rj  u Prosinac 20, 2013, 17:15:21
Citat: kugla  u Prosinac 20, 2013, 16:53:34
Lijepo ste to odradili  :clap2:

netrebaš žalit ...fiš bio loš ...sometina i šaran smrdili na mulj a smuđ bio dugo zamrznut  :icon_biggrin:
Ma nemam šta žalit, rođendan kod frenda i roštilj je sigurno bio bolji od ribe  :ok:

Retfalački mačak

Siguran sam da se ove godine ništa od toga neće ponoviti.  ;D

Retfalački mačak

Tko je za  okupljanje pecaroša, treća subota četvrtog mjeseca, Drava, bajta, tamburaši. Prijedlog je da učešće bude 50,00 kn (dopušteno je više). Okupljaju se svi zaineresirani članovi foruma. Lova se ovoga puta daje Mavericu.
Prijavljujem se :
1. Retfalački mačak

Greys

zvona

1. Retfalački Mačak
2. Greys
3. Kugla
4. Kum
5.zvona-dolazi..osim ako se ne izgubim van države

maverick

Treba prvo nazvati simbu pa pitati jeli slobodno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

To je tvoja i tvoga susjeda domaća zadaća. :smjeh:

Kugla

Vjerujem da se kod Simbe bajta za taj događaj može rezervirati već sada, dok trepnemo sad će to, valja tamburaše bezecirati.

maverick

Znam, ali nije to moje niti zelim sudjelovati u organizaciji  :toothy12: pa je red da se netko cuje s njim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Apsolutno si u pravu, zato i kažem treba sa Simbom vidjeti i ako se dopiše tu dosta članova rezervirati mjesto okupljanja!

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 22, 2013, 22:11:34
Znam, ali nije to moje niti zelim sudjelovati u organizaciji  :toothy12: pa je red da se netko cuje s njim
Nitko te ni ne pita, želiš li. To ti je obveza po funkciji.  :uf:
:nono: se više tako ponašati.

maverick

mossi

1. Retfalački Mačak
2. Greys
3. Kugla
4. Kum
5.zvona-dolazi..osim ako se ne izgubim van države
6. mossi
7. ...

Retfalački mačak

Rekli smo  :nono: pričati, nego raditi. Mudraci nisu pozvani na druženje. Vjerujem da će slijedeći upisani biti Simba. Razgovarao sam sa njim, složio se i potvrditi će to upisom. Simba  :occasion14:  :wave:   :icon_thumright:  :bye:
Joj  :uf: što nas čeka  :flasica:   :stripii: