Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa danas je bio dan za neka drukcija imena...ni Ðeki svaki dan nije ÐEKIIII  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Citat: umpahpah  u Veljača 15, 2014, 21:24:04
Mala korekcija !!! BNije Rocky,nije ni Ðeki nego je BOBI!!!! Tako se zove mali ćuko!!!!

Ðeki ja onaj drugi sa slike  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Citat: umpahpah  u Veljača 15, 2014, 21:24:04
Mala korekcija !!! BNije Rocky,nije ni Ðeki nego je BOBI!!!! Tako se zove mali ćuko!!!!
Falio si danas, al opravdano bilo pa  :icon_thumright:
A sandra ovi mogu zaliti i to jako dobro!  :takoje:

Stepa

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 15, 2014, 21:01:31
Citat: Stepa  u Veljača 15, 2014, 20:58:52
Imate i Vi svog Kvacka :stripii: :stripii: :uf: :stripii: nas je No1 a vas No3 :stripii:
Plaćam ti cugu sa kavom, koliko si mi simpatičan. :clap2: :stripii:

Ako usporedimo godine i sklonosti u muckanju No3 ce brzo peuzeti i titulu No1 usvim prevarama,podlostima a Kvakson ce u zasluzenu mirovinu :clap2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

sandra

neka malo opuštanja nikom  ne škodi..  :toothy9:
vidiš da su i psa krstili.. :stripii: :stripii:

Rap

Slike govore tisuću riječi  :hi:

KUŠTRO

Bravo dečki , tak se to radi ...... :occasion14:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Bilo je super, pod temperaturom sam odradio kuhanje, ali kasno naveče na hitnu, upala uha, upala krajnika, užas, sad par dana krevet!  :crybaby2:

maverick

Pa kako ne bi dobio upalu uha...šta smo sve morali slušati od onih matorih  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Čini mi se da ti neće pomoći ni ušni štitnik (antifon) kada budu prisutni pikeman i društvo. Traži si dok je vrijeme skafander, ali bez radio veze.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

dus

mačak pa di češ ćavaru dat auto , a jest kao dao ga je ukro !

TonyC

kume  :nono: , ja sam bio samo putnik ,  :red_indian:   je jahao zelenog groma   .           :rofl2:     :rofl2:     :rofl2:   

dus

kakva neozbiljnost ! još i snimku stavite !    :laughing7:  :violent1: