Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

dravski pecaros

Citat: walpy  u Veljača 24, 2014, 20:53:46
Mačak,Dravski i ja treniramo svaki dan zajedno nekoliko sati!
Sve samo da budemo spremni za nastup!
A i jelenko se opasno sprema jer Dravski ga jaaaakooooo voli!
sam nec puno planirati da sto bolje ispadne  :pije:

Kugla

Milane čestitke na sinu i neka je živ i zdrav!
Mačak pa zar ti sumnjaš u mog kuma, on je utreniran i te kako , pogotovo glazbeno pa ipak je on moj kum!

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

U biće vidim ja puno jelena na tom okupljanju  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

kockar

Ja se zahvaljujem na pozivu i potrudicu se da dodjem, tesko mi je sad znati sve obaveze, al ako tata Milan uspe da se organizuje, uspecu i ja.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

dravski pecaros

bilo bi nam drago da svi dođete da mal napravimo RIKU JELENA  :rofl2:  :jede: :pije:

Kugla

Treba ponoviti atmosferu sa prošlogodišnjeg okupljanja i biće rike koliko hoćeš!

dravski pecaros

Retfalački mačak

Po procjeni organizacionog odbora, prošlogodišnje okupljanje je bilo otprilike na nivou osnovne škole. :eek:  :lurk:
Ove godine moramo makar maturirati.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jožef1

Prošle godine se na rijeci Dravi s tamburašima pisao diplomski rad  :stripii: čujem kako je ova godina odabrana za obranu istog  :flasica: tek kasnije slijedi dodjela Diploma  :crutch:  :mt1032:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Upravo sam se vratio sa sastanka kompletnog organizacionog odbora.
Neki za sada, doneseni zaključci:  :takoje: :ok:
1. Okupljanje će se održati 03.05.2014.
2. Start okupljanja počinje u vremenu od 09 do 10.00 sati, mjesto Josipovac, tko želi, samoinicijativno, može u Pinokiju.
3. Prijevoz čamcima, na mjesto okupljanja počinje u 09.00 sati.
4. Cijena po učesniku je 60,00 kuna i plaća se Mavericku. Po uplati se stavlja prijava učesnika na popis.
5. U cijenu je uključen prijevoz čamcima u oba pravca, "nešto složeno" kuhano u velikom kazanu, vino bez ograničenja i razno ( što tko donese ). Prošlogodišnji tamburaši će se pobrinuti za raspoloženje.
6. Prijava se zaključuje sa danom 28.04.2014. iz praktično-organizacionih razloga. Poslije toga datuma, ne može se više prijaviti pristup okupljanu.
7. Prijaviti se mogu isključivo samo članovi foruma.  :ok:

Sa prvog sastanka, više nego dosta. Nastavak obavijesti slijedi. Odbor je zaključio da će se sastajati jednom tjedno i pobrinuti se da bude sve u redu.  :clap2: :clap2: :clap2:

TonyC

smrdi mi na spektakl ! ! ! !     :headbang:

Retfalački mačak

Citat: TonyC  u Veljača 26, 2014, 20:30:41
smrdi mi na spektakl ! ! ! !     :headbang:
Ti ćeš dobiti i balon u boji. Samo moraš unaprijed reći boju, inače te slijedi rozi. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

TonyC