Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..zašto bez stolova..imam ja, samo treba prevesti iz Višnjevca..kotlić od 25l ako ste za čobana..ražanj ako ste za prasca..gradele za ribu..
..i bit ću na GO ili BO..tako da radim što treba..
.. :hi:

maverick

Odlicno...Jura ili netko bi mogao rijesiti kombi...pa...dogovoricemo se svakako  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

silure

Sad sam ozdravio jos da mogu doc na druzenje...netreba nista samo  :pije: :pije: :crutch:

Jožef1

Silure, jesmo se dogovorili  :takoje: ti slobodno  :flasica: ja vozim  :ok: Super, ponesem feeder, držače narežem u šumi  :uf: Kako sam i rekao, 1l rakije, 3l vina malo mineralne vode.... druženje zakon  :clap2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Od novaca , ovisno koliko se prikupi....kupicemo klopu, kruh, salatu...i cuge za ono sta ostane....mozemoi prase ili janje ili cobanac...o tome cemo se dogovoarati usput...svi prijedlozi su dobrodosli  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..za jedno janje nas je puno( a svi smo krupniji i služi nas apetit) :uf:..
...prase( 30kg žive vage/15-17 pečenog na ražnju,naravno) plus krumpir salata ili mladi luk..
..čoban ili paprikaš na moj način(pandlovane goljenice sa tri vrste gljiva) plus roštilj i salata..
..iš paprikaš plus roštilj..
..ma kuham što poželite al zapamtite..ja pjevam samo za fajront :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:..da rasteram goste

šajzika

javljam se za razvoz , posto alkohol nije sklon meni  :rofl2:
sve mogucnosti otvorene  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

raso

Tamo gdje je Dravski bio sa mnom ima prostora i za šator dići ako neko ima namjeru doći ranije ili ostati još jedan dan na luftanju, a autom se može do vode. Ima prostora i za dići čergu kao zadnji put na Ušću u slučaju kiše. Suvih drva ima kao u priči, samo netko treba donjeti motorku sa pravilno stavljenim lancem i po mogućnosti oštru. Maverikova je tupa i lanac stoji naopako. :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Naoštrena je....ali je zaribala u međuvremenu   :stripii:...a pošto si ti najstariji brini se o meniju...eto ti didapatak pa se dogovarajte  :ok:

zvona

I ja ču ponet rakije..vina.. nekakve mese..ovisi o meniu..možda kakav but srneči.. ili bilo šta drugo.. vidit ce mo šta ce kuhari reć

silure

Za hranu mi je svejedno....inace mogu donjeti baranjskog otrova(paprike sitne) za cobanac ako treba...jozef je nemam opreme za feder ili sta vec...mogu doci sa stapovima za postavu ali onda moram vuckarat sarancice ili babuske,durbose ali neda mi se ako ce biti  :pije: onda pecanja nista

DIDAPATAK

..to mi fali Silure..dobre paprike(i slatke,he,he)..onda evo prijedloga..
..paprikaš od bunceka sa gljivama( koji podnosi sve donacije,he,he)..
..sviježe goljenice se ispandluju,meso se nareže na komade zalogaja i dinsta na 1/5 kol. crvenog luka i malo vode oko 1h..dolije se vode do željene gustoće, kad proključa paprika, kad meso omekša paradajz, zadnjih pola sata narezane gljive..kad gljive omekšaju crno vino i nakon 10 min na stol..ne treba prilog nego kruha i salate,he,he..
..ponesem i gradele ili tanjuraču pa iza toga po roštilju(možemo kupiti mesa ili što donesemo i ako se što upeca)..svako ponese tanjur i escajg i deri..

maverick

A dida koji ti klinac... :stripii: to nesto jednostavnije...ovako ce jos morati s kravatama dolaziti.... :stripii:

DIDAPATAK

..partikle..pod obavezno..Baranjska paprika ostavlja gadne fleke :hello2: