Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Didapatak, sad ću morati po drugi puta većerat.  :jede:

silure

Baranjska paprika ce biri rijesena..odabrana,najbolja od najboljih a ljuta...ona je obecavajuca najljuca...hehe... :icon_salut:

raso

Da puno ne filozofiramo oko klope moj prijedlog je
- jedan light čobi od divljači koji bi se stavio odmah ujutro da krčka,
. jedno prasence od tridesetak kila žive vage, i to da se vrti na električnog majmuna , a dok se vrti malo se mezi čobi , tek toliko da razblaži alkohol i da nam nebi nitko pao u nesvjest od gladi. Naravno da je poželjno da ko ima ponese i domaće suhomesnate uratke za degustaciju i ocjenjivanje.
Svi dobrotvorni prilozi u vidu kvalitetnih komada divljači su dobrodošli. kao i kvalitetna žestica za ubijanje bakterija i karijesa u ustima.
Za šefa kujine predlažem Didapatka uz moju malu asistenciju u vidu održavanja vatre. :stripii:

Jožef1

Ovo su već ozbiljne pripreme  :clap2: prijatelju silure slažem se s tobom, nikakovi štapovi, bacit malo kibica, kako to drugi rade  :icon_salut:
Tak i treba, nek matorci preuzmu kuhinju  :ok: a dravski pošto će tamo nočiti, nek nakupi drva  :stripii: upecat će on za roštiljat- riješio se on malera  :smjeh:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mossi

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Ja ću doneti jelenka li Lava, i litru domaće.  :pije:

dravski pecaros

ja planiram ako sve bude ok doci 2.5 popodne i biti cjelu noc tamo..ako ima ko jos slobodno se moze pridruziti....i neko ce me morati vratiti kuci jel autom nedolazim vise prosli puta je bilo napeto... :stripii:

maverick

Mossi to s domacom je puno bitnije od jelenka  :stripii: a dravski...vidi...mi smo se kladili da li ces stici kuci... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

1. RJ 60 KN
2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60
11.RAŠO
12. ŠAJZIKA
13.MOSSI
14.DARKO

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...koja je to točno lokacija.. :sha:
..Rašo, kako s finacijama poklopiti i prase( cca 600kn)i čobana(300-500kn) a da ostane momcima za cugu????
.. :hi:

maverick

Novaca ce biti za prase i za čobanac...i za kruh....cugu cemo donijeti sta tko pije...ako bude za ovo sta prvo falilo ja cu namiriti....

DIDAPATAK

raso

Lokacija je limam na kraju Tršćaka, gledano prema Josipovcu :stripii:
Obići ćemo nas dvojica ovih dana lokaciju.

zvona

Ja cu pokušat rješit srneči but ili čak divlje svinje.. odmah izrezane u kockice..koliko kg neznam.. a ako bude roštilj trenutno hranimo 60 pilića pa će bit nešto za grill ;-)

rakija..vino i pivo se podrazumjeva da ide u gepeku

raso

dravski pecaros

ja donosim 5 litara frankovke  :icon_salut: