Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Za sad imamo preko 800 kuna u buksi....koliko dodje neki prasic...za nas dvadesetak...i koliki  bi uopce trebao biti....ovi sto jos trebaju dati bice debelo preko 1000 kuna , vidim na njuskalu ima po 20 kn...znaci 25-30 kg plafon 600 kuna, kruh desetak kg ...ostane nam za neke salet i sokove...alkohol po slobodnom izboru....treba nam majmun na akumulator da vrti...motorka...necemo komplicirati s stolovima...netko ce pofurati jedan plasticni da mozemo staviti mesto...stolice imamo u camcima ili povezite u gepeku....

Kupicemo jos i neke kafice da mozemo kuhati usput...posto i kico dolazi a on to obozava  :stripii:
Sad ostaje ono pitanje od dravskog da noc prije prespavamo, tko moze i zeli ali to ovisi o vremenu u svakom slucaju  :ok: ako kome jos sta padne na pamet samo pisite
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

šator i u njemu da dežura cigančica i da nam gata ( čitaj : skida uroke )  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Nisam bas puno mislio o Ćavi ali eto...nek si se sjetio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: maverick  u Ožujak 31, 2014, 20:52:01
Sad ostaje ono pitanje od dravskog da noc prije prespavamo, tko moze i zeli ali to ovisi o vremenu u svakom slucaju  :ok: ako kome jos sta padne na pamet samo pisite

jel bi se sjelo i zezalo uz vodu i vatru,  bacilo na soma , neku drugu ribu  ili bi bilo zagrijavanje za docek krkanske nove godine  :laughing7: ??
Audentes fortuna iuvat

raso

Ja isto dolazim dan ranije, a Dida Patak ima sve što treba, majmuna za okretanje, ispravljač, akumulator. U petak navečer možemo po dobrom starom običaju organizirati roštiljadu, slaninu i kobase uz blinkanje i trač. Lijepe su majske večeri uz vatricu i razmjenu iskustava.

ps

Ja nosim plastičnj stol i 4 stolice, za mene i cigančicu dosta.  :rofl2:  :stripii:   

kićo

kavu ce kuhat Darko,ja nosim fidera i udri po bjeloj ribi i  :flasica:

raso

Ako Kićo vata bijelu ribu, onda tanjurača mora biti. Partneru nitko ne sumnja u tvoje sposobnosti, ali ni u poglavičino hvatanje šarana :stripii: :stripii: :stripii:

kićo

ps

Na okupljanju imamo šarana na rašljama,  :red_indian: će za svakog jednog uhvatit.  :stripii:     

maverick

dan dva ranije cu baciti na taj potez kukuruza da se imamo s cim zezati....nek se javi Dida da vidimo sta nam jos treba....a to s kobasicama i slaninom nije lose...a da...mislio sam da ga vrtimo tamo uz vatricu...ostane nam dosta vremena da se lazemo i tako to...kako dolikuje pravim pecarosima  :stripii:

Greys

Ovo za hranjenje, i feeder zezanciju je odlična stvar  :bye:

maverick

Naravno...samo povuci cemo se malo uzvodnije u sumu ako bude lijepo vrijeme...ali taj potez od par stotina metara je ok...

Jožef1

Stol nikako, dravski je prisutan  :uf:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

DIDAPATAK

..kotlić 25L za čobana, kotlić 10L za vodu za kavu, ražanj sa majmunom, talandara(džondirka), tri pivarska stola sa klupama,motorka.. :ok:imam..samo neki kombajn za prijevoz tamo/vamo..
..trebat će kanistera za pitku vodu..auto s dobrim akumulatorom..neko osvjetljenje za veče..
..Petak naveče zagrijavanje(ali moramo paziti da nepregrijemo strojeve :stripii: :stripii: :stripii:)
..u Subotu..čoban za ručak pa prasence na ražanj a uz njega talandara..ako bude šarolikog ulova može i mali fiš(čisto za slikanje :icon_thumright:)..
..kruha će biti malo 10 vekni..ali ako usfali nije pekara daleko..luka za čobana i salatu..Baranjci papriku..ulja ili masti za talandaru..
..jesam li što zaboravio :sha:
.. :hi: