Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

kićo

Al to nije sve uz uplatu je i kava da Buhin kuha,to nije spomenio retfala :hello2:

maverick

Dobro si se sjetio da mu na vrijeme uvalis problem... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

Pa nek jednom i on nesta radi na okupljanju a ne samo da spava :stripii:

maverick

Obecao je ovaj put da ce cijepati drva i loziti vatru dok bude pekao prasica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

Darko

šlogiraću te ja  :pirate: , ti kuhaš najbolju kavu , donećemo ti i periku da budeš ljepši  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kićo

maverick

Polako...sta se gurate...još je tu i Ćava...vrijedno čeljade...rašu ne smijem nikako preskociti ipak ce on biti zaduzen za časicu dobrodoslice

kićo

Citat: maverick  u Travanj 01, 2014, 20:35:33
Polako...sta se gurate...još je tu i Ćava...vrijedno čeljade...rašu ne smijem nikako preskociti ipak ce on biti zaduzen za časicu dobrodoslice
domacin ima da nas doceka rasirenih ruku i pun stol domace kapljice :hi:

maverick

A Durmy...ovi nasi nisu bili na natjecanju ali kontam da su u istoj klasi  :stripii:

šajzika

ajd ja cu biti crna ovca i odrukat kolegu pa kad se vec objavljuje

http://www.novosti24.net/vijest/1/1002019831/rekordna-kolicina-alkohola/

i konja za trku imamo  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

raso

DIDAPATAK

..kaže mi pajdo..popijem 17 loza i onda kolu..i ta kola me tako sh..e :stripii: :rofl2:
.. :hi:
..p.s..vidim da će kazna za onog ko izgubi utrku biti da mora ostati trijezan i sve žive vratiti kući :rofl2: :rofl2: :rofl2:

mossi