Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Prema gornjim postovima dolazimo do zakljucka da gey nebi bilo ni lose bit u sutuacijama koje ce sljedit  :rofl2:

Retfalački mačak

Čini mi se daće gey okupljanje biti 02.05.2014.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ja dolazim slijedeći dan.

TopMix

Citam ovu temu, kako je uzela maha, pa predlazem organizatorima da formiraju nekakvu viseclanu komisiju, sastavljenu od trezvenjaka, tek toliko da povuku rucnu, ako se stvari suvise otmu kontroli  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ma nece.....ali za svaki slucaj razmislicu o neka dva tri cuvara , odnosno redara  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: maverick  u Travanj 23, 2014, 23:33:37
Od spusta do bajte ima 3-4 km kao sto kaze tonyc...bilo bi lijepo da nam predstavis decka.... :stripii:

Budite malo na tihoj vatri do okupljanja nebih da dečku bude neugodno :smjeh: :smjeh: :stripii: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Jesu i komarci pozvani na druzenje, kakva je situacija s njima kod vas

dravski pecaros

nema ji pretjerano slavene... :icon_thumright:

maverick

A komaraca moze i biti po kji...tko se prvi napije sigurno nece imati problema s njima....danas sam bio kod macka na probi tih pojacala i neznam ni sam kako se zovu ti dijelovi....ali kontam da ce biti dobro...Jura je rezervirao prase...tako da kruh, krumpir i luk za salatu i meso za rostilj ostaje....majstori rostilja , pecenja praseta neka se jave jer bice svega toga za cijeli dan peckati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

stacemo 2.5 pec da znam ponjet ako sta treba  :icon_salut:

maverick

Pa razmisljao sam na ancin da prase krenemo peci u subotu ujutro...dok se bude peklo prase konstantno ce se peci i rostilj tokom cijelog dana....kupicu jedno 15 kilograma carskog mesa pa cemo to rostiljati i navecer ako se slazete...u subotu ce biti kropmir salata...tko ima luka ili nesto slicno neka ponese pa cemo to pripremiti isto....

dravski pecaros

ja cu i pile donjeti..posto vjerovatno radim oko 5 sam u josipovcu...  :pije:

maverick

Odlicno do tad cemo napraviti veci dio posla oko drva i malo pospremanja tako da od 6 pocinje zazancija...matori je pripremio i pojacalo na koje se spaja mp3 tako da cijelu noc imamo glazbu...vidim dobar dio je nasnimio za tebe  :stripii: tako da dodji opusten da mozes plesati ,,od cuge sta ponesete...vino je rijeseno...ja cu uzeti mineralnu....tako da svi cete u petak biti vezani da deset metara konopca da nemozete do vode  :stripii:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Travanj 24, 2014, 19:08:57
Odlicno do tad cemo napraviti veci dio posla oko drva i malo pospremanja tako da od 6 pocinje zazancija...matori je pripremio i pojacalo na koje se spaja mp3 tako da cijelu noc imamo glazbu...vidim dobar dio je nasnimio za tebe  :stripii: tako da dodji opusten da mozes plesati ,,od cuge sta ponesete...vino je rijeseno...ja cu uzeti mineralnu....tako da svi cete u petak biti vezani da deset metara konopca da nemozete do vode  :stripii:
ja donosim 5 litri crnog...ak neredim docu i prije.....  :baba:
samo bez auta cu doc pa ce neko imat zadatek ko bude naj trijezniji kuci me odbaciti  :rofl2:

maverick

Znaci nikav problem, razvesti cemo se tko bude u stanju...nadalje...ne zelim ni pricati...ali opisao bih to ono s severinom pjesmom  :stripii: ovo ce biti dobra noc predosjecam  :stripii:

dravski pecaros

sam da nebi mi njih 3.5 docekali demolirani.... :stripii: