Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ćavo stavlja ceradu...maloprije smo dogovarali....testno spavanje u njegovom čamcu...tako da samo vrecu ponesi...ili vam dam svoju ...stanete obojica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

jedva sam mamu nagovorio da me pusti na spavanje  :icon_thumright: , još da mi on nedođe šta ću ja bez njega  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Spavaces samnom ako te on otpusi...samo sredi se i tako to.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

maverick

E sad samo broj telefona okaci pa da pojedinci mogu nazivati  :stripii:

Darko

maverick

Darko

ja sad okrenio broj a ono zauzeto  :stripii:

TonyC

mlb

ovaj Darko živi za provokacije  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

TonyC

dare koji sok voliš da ti kupim , oš mlutivitamin   :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

oču meze ponjet u čamac  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Stepa

Kakva je situacija da dofuram čamac do Osijeka pa do bajte,koliko imam vožnje do tamo da ne spavam sa Slavenom :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

TonyC

3 , 4 km

a čuj možda slaven ponese meze pa ga ugostiš u čamcu    :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Od spusta do bajte ima 3-4 km kao sto kaze tonyc...bilo bi lijepo da nam predstavis decka.... :stripii: