Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Travanj 30, 2014, 10:47:40
Nedostaje još kolega GRIZLY
Njega nisam našao ni na jednom popisu?  :no:  Neka se upiše.  :takoje:

maverick

Ja sam trebao ali sam očito zaboravio....smatraj ga upisanim...dao je i 60 kn  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Od Duspare i ovog  :smjeh: sa slamnati šesir i pederske đozluke nema vecg maalera možda samo Kwacak :stripii: :uf: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

pevaljka u gumene čizme ...neprocjenjivo... :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Načuh neke tračeve da neki pojedinci bez obzira na uplatu idu na izbor Miss 2014., kažu u komisija su. :stripii: :stripii: :stripii:

Retfalački mačak

Citat: raso  u Travanj 30, 2014, 17:53:17
Načuh neke tračeve da neki pojedinci bez obzira na uplatu idu na izbor Miss 2014., kažu u komisija su. :stripii: :stripii: :stripii:
pobrkao si datume  :takoje:

Retfalački mačak

Retfalački mačak

Kratka informacija:
Održan brzi, kratki sastanak u sastavu : Organizacioni odbor i Maverick. Pripreme teku po planu.  :ok:
Odbrojavanje i lagano zagrijavanje može početi, odnosno ne zvanični početak je već u petak 02.05.2014.
:icon_thumright: :takoje: :clap2:

Retfalački mačak

Skoro da zaboravim.  :uf:  Nezadovoljni i nostalgičari za 27 km neka se slobodno jave.   :ok:
Biti će prevezeni na drugu obalu.  :stripii: :stripii:

toktiz

Citat: Stepa  u Travanj 29, 2014, 23:11:23
Nema niko pumpe :violent1: :violent1: onda nema druge  :toothy9: novi  :love9: zimer ima da duva :stripii:
Kad počima u petak  :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :pottytrain2: :pottytrain2: :pije: :pirate:

Ima se pumpa, ne sekiraj se. I to je obično izvadim kad vidim da su svi plućima napirili madrace, jedino sam Darka poštedio prošli puta.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Sve je to super organizirano, ali jer netko pitao Dusparu da s kolegom Icom skuha grah u petak navečer?

Stepa

Grah će biti skuhan :takoje: komisija od tri člana Slaven :stripii:,Dus :rofl2: i Rašo će se pobrinuti da uspije :jede: :jede: :jede:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ako cete njihov grah...najbolje ih polsati da krenu sutra popodne i naloze vatru... :stripii:

raso

Poglavica kritizira staru ekipu, hebiga imali smo problem predzadnji put jer je glavni kuhar zalutao pa se grah kuhao 12 sati :rofl2: :rofl2: :rofl2: