Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

DIDAPATAK

..ili ćemo morati pojačati cugu ili ću ja morati povesti jednu svoju ekipu :stripii:
.. :baba:

Stepa

Nema niko pumpe :violent1: :violent1: onda nema druge  :toothy9: novi  :love9: zimer ima da duva :stripii:
Kad počima u petak  :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :pottytrain2: :pottytrain2: :pije: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Mislim da smo mi tamo vec od podne....tako da...ocekujemo te pod hitno... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Citat: Stepa  u Travanj 29, 2014, 18:51:44
kakvu prognozu daje vrač iz orahovice :sha:

S obzirom kakvo nas zavijanje i plesanje ceka u petak navece bice dobro ako u subutu bude samo kisa padala, bojim se da bi mogli prizvati i snjeznu mecavu :oussama-bin-laden:

zvona

Ja nosim i hlače i jaknu gumenu i čizme za svaki slučaj haha

maverick

A svakako ponesite nesto ne promocivo ili litru cuge vise  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

rakija je sastavni dio odječe..taman smo frišku načeli 3 godinu je bila u podrumu..  :pije:

Retfalački mačak

Molim da se pogleda radi eventualne greške. Ako ima prijavite.  :bye:

Slaven

a kud si mene na broj 13 stavio :icon_scratch: ulažem prigovor

Slaven

i predlažem da Stepu staviš na taj broj možda to doprinese da vam ne izmaleriše Dravu :stripii:

Retfalački mačak

Upravo obratno od toga što si naveo.  :takoje: :clap2: :clap2:

maverick

dravski pecaros

evo i nasih tamburasa

ujedno ja radim ali cim dođem kuci u sto mogucem kracem vremenu krecem na druzenje  :icon_salut:  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:

Slaven

Tamburaši su odlični, nakon par piva biće najbolji na svijetu :hello2: