Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A potrudi se malo...nemoj unosti nemir u administratorske redove  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Molim sve one koji umjesto 20.09. na okupljanje idu 06.09.
da budu odjeveni pristojno i u skladu sa motom i ciljem okupljanja. :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :pirate: :vrag: :vrag: :violent1: :violent1: :red-card: :red-card: :red-card: :red-card: :red-card: :red-card:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

raso

dr.Ivo

Citat: Juzba  u Kolovoz 29, 2014, 14:43:41
ovo je svakdanje okupljanje :occasion14:

Jedino fotograf dere po pivu.... :ok:

Juzba

fotograf uvjek mora biti u elementu, rašo, otkud ti znaš našu birtiju :eek:

raso

7 godina sam ja bio u tom kraju, poslje sam često obilazio snaše. Županja, Vrbanja, Gundinci, Babina Greda, Štitar, puno sam ja tragova za budućnost tamo ostavio :ok: :ok: :ok:

Juzba

retfala

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy
8.simba
9.perek
10. Darko
11. Juroooooooooooš
12.didapatak
13. Grof
14. Retfala

ps

Citat: Juzba  u Kolovoz 29, 2014, 16:15:53
pa javi se kad budeš opet :occasion14:
Šta opet? Sada može samo doslovno, ali doslovno, obilazit snaše.  :rofl2: :rofl2: :rofl2:   

kuka

Do kad se treba prijaviti? Nisam bio na okupljanjima do sad, a ovo mi se čini privlačno. Možda za nas nove da kažete što treba nositi. Vreće za spavanje , šator...? Za tekuća pitanja mi je jasno 
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Kugla

Hhehe Kuka, da privlačno, sva ova okupljanja do sada što sam bio nazočan su bila vrhunska druženja! Zato dolazi i to je to, a  ako spavaš sa subote na nedjelju onda vreća, a nije zgorega ni šator!

dravski pecaros

Citat: kuka  u Rujan 01, 2014, 11:11:43
Do kad se treba prijaviti? Nisam bio na okupljanjima do sad, a ovo mi se čini privlačno. Možda za nas nove da kažete što treba nositi. Vreće za spavanje , šator...? Za tekuća pitanja mi je jasno
najbitnije ti super volja..posto je ujedno i moja momacka bice napeto....ak si umogucnosti svakak dođi... :thumbsup:  :pije: a prijavit pa tamo do 10-12.9 da zna zadje dane koliko caga kupiti...  :icon_salut:

maverick

Citat: kuka  u Rujan 01, 2014, 11:11:43

Vreca...sator...druzenje je uvijek dobro...nesto se peče...u prirodi smo...lazemo se koliko je tko najvise ribe upecao  :stripii: i tako to....u konačnici upoznamo se...malo popijemo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kuka

Gdje treba doći? Jesmo li negdje na vodi? Nosite li štapove ? ili ipak ne , da ih ne pogubim
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.