Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A dva dana su...tako da trebamo i rostilj navecer i grah sutra...a najbolje da ga onaj Ica kuha...taman navecer krene i eto...ujutro je gotov  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

ma ok kao ono u isčekivanju graha :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

A vec sad vidim da to nece na dobro izaci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: maverick  u Kolovoz 25, 2014, 23:19:24
A vec sad vidim da to nece na dobro izaci  :stripii:

pa to i je cilj da te mjesec dana bude sramota pojavit se na forumu :stripii: :stripii:

raso

Molim da se Stepu makne od kuhanja graha, šuma okolo je još pod minama, a kako on ima običaj da se izguni u šumi kad kuha grah :eek: :sha: :uf: :flasica: :pije:

Stepa

Jbte kad se toga sjetim  :icon_scratch: blejo sam kao jarac u šumi :stripii: :stripii: :eek:

Slaven

Čuj bio si amater pa ti toleriram :rofl2:

maverick

Ja se toga uopce ni ne sjecam....mozete biti sretni sto ista pamtite iz tog okupljanja...meni je u glavi samo slika na odlasku  :stripii:

Kugla

Stepa

:BangHead: kakve smo sve supstance tad konzumirali :stripii: :stripii: još Muju upoznali :stripii: i vidjeli Rasinu dvokatnicu :uf: :stripii: stvarno je bilo do jaja :icon_thumright: :headbang:

čikli

Evo danas krenile pripreme ili ti kondicioni trening

Slaven

Joj ova dvojica što sviraju su bili kod nas negdiprije, ekipica iz Darde, jao  :ok: :rofl2: :rofl2:

Slaven

Kugla

Vidi Simbe kako trenira pol-pol iz pola litre heheh to druže!  :ok:
A Slavene dalapa pa još violina a ju, a ja svoju prodao  :crybaby2:

mossi

I to malo ste ostavili ... cccc  :no:

:occasion14: :ok: :hi: