Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..pa ne mogu vjerovati..nakon 35 godina staža..ja konačno slobodan na Uskrs.. :eek:
..ma nešto će se dogoditi..nema šanse  :no:
.. :baba:

miha

tole

Citat: mlb  u Veljača 24, 2016, 17:15:04
nije frka , samo ko će se probuditi u ponedjeljak na posao  :stripii: :stripii:

jbt...mene već duže vremena ponedjeljkom ni ne očekuju na poslu :toothy12: ....moć navike je opaka stvar  :icon_biggrin: :pije:

mlb

momcovi javljaju kišnu nedijelju  :BangHead:

mossi

Meni se malo komplikuje nedelja.  :crybaby2:
Ajde okačite GPS lokaciju za nas sa strane koji bi trebali da dodjemo.
U slučaju lošeg vremena ima li nešto pokriveno?

mlb

Ništa mossi od nedjelje, najavljuju loše vrijeme a i meni nedelja baš ne paše!

Rap

Najavljivali ju i danas pa sunce  :dontknow:
A subota je po danasnjem sunčana

dravski pecaros

jel ona odgoda za iduču nedjelju ili šta..drava nije velika pa mislim da bajta može poslužiti....

maverick

Ja sam u nekim obiteljskim obvezama tako da nisam nista ni forsirao. Nazalost necu biti u mogucnosti narednih par nedelja ali do tad ce biti rijesen i moj i buhinov motor tako da cemo moci pocastiti i veci broj ljudi  :stripii: pa mozda da to malo odgodimo i napravimo kasnije jedno vece okupljanje kako i dolikuje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja sam za..po tradiciji tamo početkom 4 mjeseca moči če se i noćiti sa subote na nedjelju i sve to....pa če i mlb u nedjelju imat priliku doči...  :hi:

maverick

Pa tako nekako ako se vecina slozi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

pa poslije uskrsa čemo viditi datum i polako organizirati..ja sam od 28.3 do 17.4 na godišnjem tako da imam vremena pomoč u organizaciji...  :hi:

DIDAPATAK

..slažem se sa tim terminom..Dravski  :icon_thumright:
.. :baba:

Rap

Ja se baš poradovao,kad ono umjesto stoje, kitić  :stripii:

dravski pecaros

kada čemo mi nešto speči,skuhat mal popiti.. :pije:  :flasica:  :baba:  :jede:  :vrag: