Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Planirali prije maja pa nas ubio posao. Od prvog smo slobodni za bilo koji vikend...cim darko spusti camac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja ev predlazem vikend 21,22.5 do tada bi se trebalo ovo vrijeme normalizirati ... :hi:

DIDAPATAK

..21/22. 05.  :clap2:..jedini slobodni vikend ovaj mjesec.. :ok:...ja sam ZA  :icon_thumright:
.. :baba:

maverick

I ja sam ZA, mada je rano...mislim na SAD  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

maverick

:stripii: A u organizaciji...neće nitko da se uhvati posla...

Rap

A sta se tu treba organizirati!?Datum se predlozi pa tko moze,moze.Ponese tko je sta naumio i stvar rjesena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rap

A sta se tu treba organizirati!?Datum se predlozi pa tko moze,moze.Ponese tko je sta naumio i stvar rjesena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Mjesto...bilo bajta ili neko drugo....očistit pokositi, organizirati pa čamaca za prijevoz, prijaviti skup u policiju, pripremiti struju u vidu agregata, gorivo...pripremiti drva, ugalj...za dva tri dana konstantne vatre ode poprilično....prikupiti novce za neku klopu, roštilj...nesto s nogicama, bilo janje prase...30-40 ljudi mora imati stalno nekog tko ce kuhti...peckati rostilj....u zadnjih par puta sam to radio vecinom ja a sad ne stignem zbog posla...da ne kazem da se meso treba dan ranije pripremiti i to kod nekog kuci...prase i ostalo staviti na razanj....pripremiti akumulator za pečenje...pa od časa, do svih ostalih sitnica...dva covjeka za imalo kvalitetnu organizaciju imaju posla par dana...da ne kazem da čamci koji prevoze potrose u tri dana 30 litara benzina...itd itd itd...ima tu ako se hoce kako je bilo do sad...
Mada ima i opcija...skup je na 27 km...svatko ponese meso, cugu, kruh...pa se tamo prilagodjavamo ...ali treba rostilj od kvadratnog metra....da ne kazem da tolika masa popije koliko jedna birtija kod mene u selu ne proda cuge u mjesec dana  :stripii:

pajdo77

Najjednostavnije je skuhati nešto u velikom kotliću ili onom kazanu za topiti mast bar što se tiče organizacije i samoga posla. Jedna boca plina,tambura,graha koja kila a unutra šta god se ubaci ne može ga pokvariti. Za cugu svako ponese šta misli i ne misli,svoju porciju i kašiku. Vidjeti tko dolazi zbog same količine i stvar rješena. Tko će roštiljati za toliko ljudi a i onda se jede na smjenu,da ne pričam o samim drvima ili ugljenu. U konačnici nitko neće tamo doći da se ubije jedući,poanta je druženje kako sam shvatio. :hi:

maverick

A najljepša su druzenja uz vatru...nesto se peče...gricka..i kad se kuha tolika količina ipak netko treba to znati...ja kad sam trebao kuhati onda sam se oženio...tako da jaje na oko u tavu mi je domet.... :stripii:  Inače tko ima volje i vremena da se malo uhvati oko ovog...vrlo rado cu pomoci...ali ja osobno ne stignem....Moze se organizirati i neko druzenje u vidu vikend pecanja....ali za sve treba malo truda...

ČADA

Što se mene tiče može iza tjedna. Ja na godišnjem.  :pije: :flasica: :jede: :rofl2:

ČADA

da se prisjetimo kako nam je bilo lijepo. :icon_thumright:

ČADA

Imamo dokaz da si roštiljo. mogu te ovaj puta ja zamjeniti. :jede: :occasion14:

maverick

Ova slika je super prikaz svega  :stripii: vi se zezate a ja rostiljam  :stripii: