Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

druženje je bilo vrhunsko , simba čestitam  :notworthy: fiš je bio +5 , a bio sam sumljičav :icon_biggrin:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TOMO

Retfalački mačak

Nije bilo zastoja, čak je i teklo glatko. Neke osobe nisu bile prisutne i to se osjetilo. Radi toga nije bio nezaboravni užitak. Mislim da one više trebaju žaliti. Zbirna ocjena društva, fiša, cuge, hrane, truda, ambijenta, je 5. Tko kaže drugu ocjenu, taj ima poremećene kriterije vrijednosti.

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 17, 2013, 07:39:44
Nije bilo zastoja, čak je i teklo glatko. Neke osobe nisu bile prisutne i to se osjetilo. Radi toga nije bio nezaboravni užitak. Mislim da one više trebaju žaliti. Zbirna ocjena društva, fiša, cuge, hrane, truda, ambijenta, je 5. Tko kaže drugu ocjenu, taj ima poremećene kriterije vrijednosti.
Potpisujem svaku riječ Mačak!  :occasion14:

twister011

Citat: kugla  u Veljača 16, 2013, 20:45:43
samo da smislim što za desert poslije graha  :kacsint2:

Nesto sa lepim i jakim mirisom :toothy9:

Svaka cast vama na ovakvim skupovima, zivecete svi preko 100dodina :thumbsup:

toktiz

čikli

bilo je super društvo odlićno a takav i fiš i krempita mora se ponovit  :thumbsup:  :blob7:

TopMix

Svaka vam cast na druzenju! :thumbsup:
Da li ste pokusali da zeznete nekog smudja, pre okupljanja?  Da li uopste vredi bili sta pokusavati na ovu vodu?

simba

da se malo i kuhar javi : ekipa za deset kako im onda ne skuhati nešto pošteno  :hello2:

Retfalački mačak

Osim pohvale kuharu, obvezno je zaslužila pohvalu i osoba koja je napravila kolač. Sve skupa je bilo tako, da nisam siguran da je to bilo, mora se ponoviti, da se to još jednom utvrdi i povrdi.

Greys

Retfalački mačak

A da si tek osjetio društvo, fiš, kolač, cugu morao bi usvojiti ocjenu koja ima značenje za više od 5. Za takvu ocjenu je zaslužna i činjenica da je bio i jedan rođendan. Slavljeniče i tebi pripada zaslužena ocjena 5.

Darko

vidim da je bio odlično druženje kao i prošli put , žao mi je što sam imao goste i nisam mogao doći  :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

daban1

LJepe slike a i druženje izgleda OK