Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Svaka Vam čast na druženju  :thumbsup: Fotke su nezaboravne, čuvjte ih za nadolazeću generaciju jer.... BISTRO- cijelome društvu :occasion14: :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ma jok..pecati mozemo svaki dan...kad se jede i pije onda nikakvih drugih aktivnosti  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Neznam da li da otvaram novu temu pa ću probati ovdje okupiti ove posvađane Županjce :violent1:,Nuštarce i naravno Cerance na jednodnevno druženje u Cerni.
datum 23.02.2013 od 9,ooh pa ..............................na lovačkom domu sam obezbijedio bungalov
nema mjenjanja datuma tko može, može tko ne neka žaliiiii za propuštenim
ponijeti nešto cugice,ja donosim tablu slaninice da vas dočekam sa pečenom slaninom i rakicom kao domačin
cilj :upoznavanje sa novim članovima vidim da izranjaju kao gljive poslije kiše pogotovo županjci,druženje uz Josu Bukvića

Dobro došli su i ekipe iz drugih krajeva lijepe naše i komšiluka.
Kvačka i Juzbu ubrajam kao članove domaćina :hello2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

KvacakZu

ja donosim šta narediš samo pazi da se Juzba ne prošverca sa uklijama :icon_thumright:

KvacakZu

valda če biti i koji gost,uzvratiti čemo posijet :hello2:

retfala

joso bukvić??? stepa jel to harmonikaš jole?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Rašo molim te da postaviš ovdje link  majstor Joleta da ekipa vidi kakav umijettnik vas dočekuje.
Retfala aviziraj deda rašu da nađe link on je bio snimatelj :icon_thumleft:

Juzba

Rado se odazivam al subotom radim, znači mogu doći tek poslije podne.
Reci šta treba raditi ili donijeti :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Stepa

Na to sam računao da si dopodne zauzet,zadatak ti je da aviziraš mitu  i  ostalu Žu ekipu  :hello2:još ćemo se naći jednom kod tebe da popravimo dojam sa onom rakijom i utanačimo cijelokupan program i meni :icon_salut: :icon_salut:
Molim ostale ako je moguće da se na vrijeme najave da znamo planirat meni i cugu :icon_cheers:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Rajo

Citat: KvacakZu  u Veljača 17, 2013, 22:17:36
valda če biti i koji gost,uzvratiti čemo posijet :hello2:
:crybaby2: pa kud baš 23.02.  :BangHead:
dobru zajebanciju na skupu  :thumbsup:

raso

Citat: Stepa  u Veljača 18, 2013, 06:50:12
Na to sam računao da si dopodne zauzet,zadatak ti je da aviziraš mitu  i  ostalu Žu ekipu  :hello2:još ćemo se naći jednom kod tebe da popravimo dojam sa onom rakijom i utanačimo cijelokupan program i meni :icon_salut: :icon_salut:
Molim ostale ako je moguće da se na vrijeme najave da znamo planirat meni i cugu :icon_cheers:
Okupljanja kod Stepe su ne prevaziđena

Stepa

Glazbeni umjetnik Jole je nenadjebiv u ovakvim sitacijama pored njega nastupat ce i ova dvojica đabalebaroša sa svojim rokerskim programom dok se Jole bude odmarao.
prilično za ovakve skupove je da se zamuti kakav fiš ja doniram žaran sa dunav bez kakvih dodatnih crvići traži se koja štukica ,som i ostalo da se skarabuđi kakva čorbica.

Nuštarci koliko vidim se prave grbavi al nema veze slijede tel.pozivi da dobiju po pecankama da se zna red kad ađija dernek pravi :toothy9: :toothy9: :wave: :icon_salut:

Stepa

http://imenik.tportal.hr/show?action=karta&type=prikazi&id_osoba=1090895&checksum=-52-98-

lovački dom se nalazi na kraju Velike Cerne prema Babinoj Gredi,mapa vam pokazuje put kada dolazite iz Os,Žu
Molim sve koji žele doći na cijelodnevno druženje DA SE NAJAVE .
Županjci dali blagoslov,Ceranci također,Nuštarci vijećaju večeras očekujem da se do sutra izjasne i dragi gosti dobro nam DOŠLI
DT cerna :hello2: :blob6: :blob1: