Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Danas put Aljmaša..sreli mnoge poznanike...mahali...jbg neke nismo prepoznati.. mahacemo drugi put :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Dva dana na bajti..popravak spavanje...roštilj...pelinkovac...prase...dobra ekipa...spoj mladosti i iskustva... :stripii:

Stepa

I mi smo iskoristili lijepo vrijeme za jedan dobar dernek.

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Sto smo stariji sve vise shvacamo bit druzenja, odlaze neki stari, dolaze neki novi likovi, Dunav je specifican po tome. Ovako u prirodi ima neku čar koja nas tera da to ponavljamo i ponavljamo...

Stepa

Baš sam neki dan pričao sa Slavenom o tim druženjima što smo imali  :toothy9:  pa to je strašno.
Kad sam prvi put upoznao Šajziku  :glasses9: bože moj  :toothy12: ,Dusa , Slavena .
Kad smo kod Raše bili u dvokatnici  :rofl2: Mujo, Miky, ekipa iz Beograda neprocjenjivo. :hi:
Ima toga.................. KVAČAK  :character0032: i njegov prijatelj Pero štaka  :crutch:  :stripii:  :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Neke stvari te obiljeze... :stripii:  Bajta je skoro sredjena, sto bude hladnije tamo ce biti bolje...uskoro cemo i tamo nesto organizirati  :ok:

maverick

Nova godina, stara mjesta, stari prijatelji...dan na Bajti...

maverick

Nekad nas I puste da mislimo da smo sami

maverick

maverick

Denisa na gornjoj slici nema iz objektivnih razloga  :stripii: