Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Dakle bez riječi, samo  :notworthy:
Gdje se nalazi taj restoran, prosvijetli nas ?

Slaven

Mozete pocet snimat za tik tok, bit influenceri :toothy9:

maverick

Restoran Čingi Lingi, na Biljskoj cesti...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..svaka mast momci  :Bok:  :pljesak2:
..molio bih administartora,organizatore za iduće okupljnje da mi javite 5 dana ranije,da i ja dođem.. :icon_thumright:
..da izvršim kondicione pripreme..
..reguliram tlak,aritmiju i sl.. :stripii:
.. :baba:

maverick

U ovom slučaju moras manje jesti dan prije i obicno nista dan poslije  :stripii:  A kako nam zivne uvijek tema...a ide i lijepo vrijeme valjda cemo se naci na nekom dvodnevnom druzenju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

https://sib.net.hr/vijesti/regija/1266938/ureduje-se-orahovacko-jezero-kupalisna-sezona-mogla-bi-krenuti-ranije/

Mozda bi mogli organizirat neko okupljanje tamo u petom, sestom mjesecu. Napokon je dobra ekipa u organizaciji i uređenju kupalista tako da ce bit ove sezone vrhunsko kupanje i ostali sadržaji.

maverick

Mi smo do Uskrsa svi negdje...poslije toga mozemo sve osim onog zadnjeg vikenda kad je sajam...to je sto se tiče tu kod nas nekog okupljanja...kasnije moze sve...moze i na jezeru samo ako nam daju da prespavamo...bar u autu ...satoru ili sta vec...tko ce kuci nakon druzenja s tobom  :stripii:

Slaven

Neki dan sam pregledavo ovu temu od pocetka pa me neka nostalgija pukla, imam volju nesta organizirat, pitat cu seficu jezera da nam da kljuceve od kucica da se moze kulturno prespavat, sad je tamo bas ljepo, a ako bude toplo sredinom ili krajem petog mjeseca moze i kupanac, a i nema komaraca, ima mjesta za rostilj itd. Kad slozim situaciju javim :hi:

Kugla

ideja na Jezeru je baš ok, još ako se može prespavati u kučicama, top.

dravski pecaros

Ja sam za,jako dobra lokacija za uživati u prirodi

maverick

Provjeri sa šeficom...nije nuzno da se kupamo...bitno da mozemo prespavati...moze i sator...ima onih jeftinih za 20 eura i da uskladimo datum...pa koliko nas bude bude...

maverick

Ne znam di sam zadnji put pisao na ovu temu ali posto ima veze s Pinokiom i lopatanjem kojeg su organizirali Denis i Hranki pa ako imamo nekih primjedbi rijesite s njima :stripii:  Uglavnom...20 eura za  kamen koji cemo nasipati po cesti za Karasicu. Skuplja se u birtiji...Bit ce lopatanje jedan vikend uz cugu...rostilj..ili sta vec nam padne napamet

ps

Kada se dogovorite za datum, ako mogu i ja dolazim s lopatom😂

maverick

Svako tijelo s imalo volje je dobro doslo  :stripii:

mossi

Da ne bude nesporazuma, Okupljanje podrazumeva krkačinu uz alkohol.

Ako se grbači onda je radna akcija.
Ali na to se niko ne odaziva..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk