Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Prijedlog br.2 od mene  :toothy12: :toothy12: da pokušemo jednom mjesečno do početka sezone da se ovako skupimo uz  :sleepy2: :occasion14: :whistle:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Ja se slazem sa prijedlogom 2, ali ne dolazim vise bez da prespavam makar i sa onim divljim svinjama ako treba

ezio

DJ gangsta kvak i virtuoz na sibi juzba

ispricavam se zbog formata snimatelj bb okrenio mobitel naopacke

Juzba

koji je onaj što repa :toothy12:
aaaaa smo bili veseliiiiiiiii :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Stepa

ovdje su neke stvari bile  :bootyshake: samo za potrebe snimanja :toothy12: :toothy12: :toothy12: :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

munich

baca pa ti si jedan alps dao tamburasima
Pravilo je da nema pravila

Juzba

Kad je bal nek je bal, ode mi 40 keka dok kažeš zejtin :toothy12: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Evo par fotki sa današnjeg druženja kod Mossia, nažalost zbog obiteljskih obaveza morali smo rano kući ali ipak koji sat u ugodnom društvu je lijepo protekao.  :occasion14:
Mossi i moja malenkost Kugla

Domačin Mossi i čikli u pozadini, dim od kotlića se već širi

Prvi slijeva neka oprosti zaboravih ime, Retfalački mačak i Mossi

kotlić apatinskog fiša

:occasion14:

miha

miha

još jedna

miha

i još jedna .hvala na gostoprimstvu pozz iz belišća i valpova

Kugla

Zaboravih dodati uz fotografije, Domačinu Mossiu sve pohvale  :occasion14:, i nadam se da se vidimo na grahu.

čikli

sve pohvale domačinu Mosiju  :occasion14:

Retfalački mačak

Organizacija,trud, druženje, ponuda hrane i pića, za 10. Mssievo dočekivanje gostiju i domaćinski odnos, za 10. Druženje sa njegovim šogorom, za 10. Sama ponuda opreme je podbacila, ali to nije u nadležnosti domaćina. Tko nije bio,može mu biti žao. Mossi  :occasion14:, pa opet :occasion14:, za šogora  :occasion14:. Dolazim slijedeći puta opet.   

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 03, 2013, 18:49:27
Organizacija,trud, druženje, ponuda hrane i pića, za 10. Mssievo dočekivanje gostiju i domaćinski odnos, za 10. Druženje sa njegovim šogorom, za 10. Sama ponuda opreme je podbacila, ali to nije u nadležnosti domaćina. Tko nije bio,može mu biti žao. Mossi  :occasion14:, pa opet :occasion14:, za šogora  :occasion14:. Dolazim slijedeći puta opet.
U potpunosti se slažem sa svakom riječi  :occasion14: