Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Juzba je uvijek svoje avanture pripisivao drugim...nikad se nije hvalio  :notworthy:  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Stepa

kralj situacije imao je glazbu pod svojom kontrolom

Nuštar teeam,poseban pozdrav ekipi,al da mogu pojest mogu :idea1:

Slaven nije puštao Joleta ni sekundu

Juzba je bio zadužen za tekuću problematiku

Bojan sa ekipom i Jepcem koji nas uredno kreše po đepeku

Kolega policajac je brinuo o vatri dok su gosti uživali u taktovima majstor Joleta
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

ne zanemari svoju malenkost i tvog neznanog tamburaša, bili ste odlični al za idući put hoću puuuno veći repertoar mojih melodija :hello2: :toothy9:

Stepa

dogovor je pao da svaki četvrtak imamo sastajanje i svaki po jednu novu stvar.
Momak u sredini da nebude neznanac Marko Zoja Božić,inače moj prvi učitelj svirke gitare a sve ostalo je povijest

Juzba

Znam iz viđenja, a sad znam i po imenu :icon_thumleft:

maverick

e moj stepa...u sta si se ti uvalio ... :toothy12: inace juzba je dobar decko...ali ne znam .... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

KvacakZu

maverick

e kvacak i tebi se cudim  :toothy12: ti si bas izgledao pristojno na prvu  :toothy12: a kad ono stepa...juzba...slaven...ostao sam sokiran  :toothy12:

Stepa

s obirom da je posao koji sutra trebam obavit jako kompliciran i nemogu to obaviti bez stručne komisije a ovi gore navedeni su kvalificirani pa ih pozivam da krenu put Josipovca sutra poslije podne :bom: :3some: :tongue1:

maverick

Ispašće da šajba košta kao auto  :toothy12: :toothy12:

Stepa

Nisam ništa loše mislio :evil6: :evil6:samo uživo da ih upoznaš  :toothy9:krasni momci :3some: :icon_thumright:

ezio