Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Kugla

Čikli biskvit pekla moja draga supruga, to je razlog, ja radio fil jer nisam stigao biskvit, gansteri jedni sljedeći put će biti biskvit sa biskvitom heheheehh  :occasion14:

Retfalački mačak

ispasti će još bolje. Nisam imao srca to odmah reći.  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

mossi

Žao mi je što nisam došao, ali viša sila.  :laughing4:  :crybaby2:

:3some: je bilo koliko vidim extra, kao i potrošnja!  :thumbsup:

:occasion14:

Stepa

ma sve mi super izgleda,papica,cugica ,desert a nema harmonike,gitare zar kum BORKO nije dobar sa vama :hello: :hello: :hello:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Mi smo fina i povučena ekipa...nema tu neke galame a pojedinci su ionako u korizmi  :toothy12: a za tri popodneva nismo uspjeli popiti bocu pelinkovca  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Kugla

Susjed ovo je tek uhodavanje, malo još straha kako nazad ako se opustimo previše, a i neki kako kažeš u korizmi, slutim sljedeće druženje biće sve više praznih boca heheheh al moramo odrediti koje plovilo je za prijevoz malo umornijih članova. :occasion14:

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Ožujak 10, 2013, 07:39:59
al moramo odrediti koje plovilo je za prijevoz malo umornijih članova. :occasion14:
Ovo će sigurno biti potrebno .   :alas:   :toothy10:

zrinkoos

Citat: kugla  u Ožujak 09, 2013, 21:29:00
Sve je bilo odlično, jednostavno tako mora biti jer su svi prisutni normalni i jednostavni ljudi, i onda druženje protekne kao i ovo u dobroj atmosferi popračeno svim delicijama. :occasion14:
Ja ovaj komentar"necu" tumaciti da se odnosi na one koji nisu mogli doci!!!  :BangHead:

Kugla

Uvijek netko ne može doći, što ne znači da i oni koji nisu došli nisu ok, naprotiv neki su bili opravdano odsutni al su isto tako ok.

Retfalački mačak

Čim smo pecaroši nismo OK, mi smo posebno OK. :hello2:

TopMix

Kad se jednog dana uvede olimpijska disciplina "druzenje pecarosa u mort sezoni" vi cete biti prvi kandidati za zlatnu medalju  :thumbsup: Svaka cast za druzenje  :occasion14:

Retfalački mačak

Pridruži se 20.04.2013.  Pecaroši su uvijek dobro došli. Pardon, dobro došle bi i snaše i tamburaši. U šumu se ioanako ne može.   :wave:

TonyC

Uh , evo da se i ja javim , super ekipa , grah i kolač za pet , vidilo se koliko sam puta grabio !  :icon_biggrin: Malo mi i neugodno al šta češ kad je sve bilo fino !

Pošto je ovo druženje bilo pod znakom korizme ! Prijavljujem se da za iduči put obnovim zalihe Pelinkovca ! A pošto ga ja nevolim baš ono naj naj  , onda i bočice Rogatog   ( za mene i slične ) ! ! ! !  :laughing7: