Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Evo prošla još jedna subota na bajti, svi koji su bili vjerujem da će priznati da je bilo super, od predjela pečene slanine, i Mačkovih kulenovih seka, preko graha kojeg je donirao čikli, te torte koju sam ovom prigodom pripremio za desert. Dan je bio predivan, društvo odlično i svi koji nisu došli može im biti žao. Evo i par slika dok i drugi ne stave svoje fotografije.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

daban1

domba

Vidi se da vam je bilo odlično!  :hello2:
Šteta sto sam morao raditi...  :crybaby2:

Greys

Pohvala svima na uloženom trudu, organizaciji, i naravno odličnoj klopi. Drago mi je da sam upoznao ostatak dobre ekipe sa foruma. Treba ponoviti svakako.  :icon_thumright:

Darko

poglavica peče slaninu

glavni kuhar

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Na povratku, a prijatelju širok je čamac al bogme i nas dva

I nakon 25 god poznanstva i dalje dobri prijatelji, tu je još i kum al slika

A ovaj sitni u crni jakni moj dragi kum, sjedi i ne mrda od kotlića,prati svaku simbinu tajnu, još da ga pecat naučim  :alas:

Kugla

A evo tu je i kum, ekipa vjerna 25 god.

Popularna Bajt gdje se sve odigrava,oaza mira

grah i ostale delicije su tražile da se dobro zaliju,Perek u akciji

I torta mojih ruku dijelo

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Biskvit najbolji, jel smijem reći da nije  :not:
A evo još jedne

Retfalački mačak

Nisam se htio javiti prvi, sada smijem i moram. Kuhar je ovoga puta nadmašio sam sebe. Grah i dodaci su bili bolji čak i od kulenove seke koja se pojela skoro odmah. Drugi puta nosim jelonošu i nosim graha kući da se na miru počastim još jednom. Količinski je ove delicije bilo za još 10 ljudi najmanje. Mossi fiš ti je bio za 10, ali ovaj grah je bio bolji. :hello2:

Kugla

Sve je bilo odlično, jednostavno tako mora biti jer su svi prisutni normalni i jednostavni ljudi, i onda druženje protekne kao i ovo u dobroj atmosferi popračeno svim delicijama. :occasion14:

čikli

sve bilo za10 a moramo to ponovit dobro društvo jelo piće vrijeme atmosfera e još da je bilo tamburaša pa to bi bilo :occasion14: :3some: :toothy4:

Retfalački mačak

"Majstor" biskvita je također zaslužio pohvalu i to posebno treba naglasiti.   :angel4:

čikli

zašto svi hvale biskvit a ne cjelu tortu :-\