Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

kugla , uze mi riječ iz usta  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Heheheh Darko kako brzo reagiramo kad su pare u pitanju  :occasion14:

simba

Ma okanite se vi para nego bolje smislite kako doći do koje kile mesa iz donacije jer mi se čini da nam ona živina neće biti dovoljna,a onda meni slijedi jezikova juha i razapinjanje na bajti  :pain10:  :crybaby2:

Kugla

Makar šta Simba, pa sutra se sve dogovorimo što još treba i nema frke

maverick

Ja sam malo u guzvi ali sam otvoren za donacije....samo javite  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kad druženje počinje? Kako stvari stoje ja sam jedini sa "strane",
pa mi treba informacija kad da se pojavim kod Greysa, a on je dalje odgovoran!  :icon_thumleft: :icon_scratch:

Stavite na spisak šta fali pa da se dogovorimo ko šta da ponese.

Greys

Mossi, nebrini, kad dođeš, onda idemo  :icon_thumright:

mossi

Ma sve OK, samo pitam da ne uranim previše! ha ha ha ha  :toothy2:

maverick

Danas smo imali Veliko vijece, da dogovorimo oko sitnih detalja za subotu  :thumbsup: radni zadatci su raspodjeljeni...tako da ja ne moram nista raditi  :toothy12:
Oni koji nisu na spisku neka se upišu a misle dolaziti...isto tako kao i svaki put cugu nosimo svi koji dolazimo  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

matapecaroš

di vam je ta koliba? na kojem kilometru ?

maverick

Na 28 kilometru...prije naselja karasica samo na baranjskoj strani

Kugla

Kasnio si susjed na vijeće pa smo ti dodjelili radne zadatke a da ni neznaš  :toothy10:

maverick

Kugla

E vidiš promaklo nam za ovakve situacije u buduće moramo imati zapisničara  :be happy:

Greys

Maverick, osjećam da si gotov  :icon_biggrin: