Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Ovoga puta ćemo mu utjerati u glavu.  :thefinger:
Da ne kaže da nije ništa dobio u zadatak.

maverick

Molim ozbiljnost...ili ces u Belišće na prosvjetljenje  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

retfala

rašo je spriječen ali je poslao litru viljamovke ekipi koja će biti na druženju.

Retfalački mačak

Mislim da moramo povećati broj fotografa i memo kartica na aparatima.  :toothy9:

maverick

Za one koji ne znaju gdje i kako neka mi se jave...mi smo tamo od 9 ujutro...pa neka nazovu i dolazimo po njih... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Ne...nije obvezno ,mi smo tamo tad, jer trebamo malo pospremiti, nacijepati drva i tako...ali tko ima vremena neka se pridruzi  :thumbsup:

dravski pecaros

ok sutra tocno znam jel radim ak dolazim u 9 ja tamo..da pomognem cjepati drva to mi u krvi... :icon_thumright:

maverick

dravski pecaros

pa prosli puta ja sve nacjepo... :icon_salut:

maverick

Ok onda budi prije devet kod birtije  :toothy12:

dravski pecaros

no problem...sam ak budem mogo doc ali potrudit cu se da sam slobodan... :icon_thumright:

Greys

Ja dolazim, kad dođe i Mossi  :icon_thumright:

maverick

znaci vas dvojica se nalazite... :thumbsup: