Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

ovi sa drugom se najviše i javljaju :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

marinela

Citat: Slaven  u Siječanj 10, 2013, 17:47:58
Nemojte sad tu o zenama, kako si svoju odgojis tako ti je

Hm,hm,hm..... :nono:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

ne muci se s Slavenom on to kao i kum..mijenja svakih 7 godina kad istekne lizing  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marinela

Ahaaa onda ajd....ušutkati ću žensko u meni  :icon_thumright:

maverick

pametna odluka , tko bi s tim zenskarosima izasao na kraj  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Citat: marinela  u Siječanj 10, 2013, 22:10:46

Uh uh, zaboravih da imamo i damu na forumu... uglavnom... u mene se odgoj svodi na reciprocitet, a najviše pali maverickov provjereni recept + nezaobilazna portanova

Jožef1

poslije 32 godine u braku  :thumbsup: bez komentara :whistle:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

marinela

Citat: Slaven  u Siječanj 11, 2013, 08:08:49
Citat: marinela  u Siječanj 10, 2013, 22:10:46

Uh uh, zaboravih da imamo i damu na forumu... uglavnom... u mene se odgoj svodi na reciprocitet, a najviše pali maverickov provjereni recept + nezaobilazna portanova

Moram malo zezati ipak sam žensko  :angel11:

Jožef1

Bogu hvala da se i tako osječaš :thumbsup: Pusti Slavena, mavericka i druge, to su još mladi i nadobudni :love5: :toothy9:

Slaven

Jožef hoćeš reć da nas još svašta čeka, a nismo toga ni svjesni :angel9:

Jožef1

pogodak u sridu Slavene :thumbsup:živ ti meni bio i sve to doživio :occasion14: :love4: :pain10:

maverick

maverick je ozbiljan obiteljski covjek koji zivi u skladu s vjerom...sale malo nije na odmet..ali gluposti mi ne padaju na pamet  :thumbsup:

Jožef1

upravo je i riječ o šali, zar ne?! Bilo bi nenormalno i van svake pameti reći kako nam obitelj, familija nisu svetinje :thumbsup: :thumbsup:

twister011

Mavericke, dokle ce majku mu ovaj OFF, sve zajedno sa glavnim i odgovornim  :protest:
Kad god vidim osvezena tema, pomislim eto nesto konstruktivno, nesto se desava a ono  :shirty: bracno savetovaliste i ostale socijalne problematike :icon_puke_l:
Nemojte tako do kraja tekuce godine. Na kraju cu nenajavljen na vratima da se pojavim :icon_salut:
PS: Ovu zakljucajte do daljnjeg, a otvorite neku brak porodica, poroci.......... :idea1: :icon_biggrin:

TonyC

Hahha , ovi postovi te samo provociraju Twister !
Nema ti druge , spakuj se i dolazi , pokucat kod marija na šark i reč da se useljavaš na 2 mjeseca !  :toothy4: :toothy9: