Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Ubost ćemo makar i za janjeću nogu! Jbg kriza je  :icon_biggrin: a ima i još kandidata što bi mogli ubosti pa da nam nebude previše!  :stripii:

miha

ha kriza ..možda je korizma ....

mossi

Citat: mlb  u Veljača 22, 2016, 11:28:20
Ubost ćemo makar i za janjeću nogu! Jbg kriza je  :icon_biggrin: a ima i još kandidata što bi mogli ubosti pa da nam nebude previše!  :stripii:

Puno je kad tuku.  :violent1: :tongue3:
Ako javite na vreme za gregora, poguraću i ja sa ove strane   :jede: :pije:

mlb

Mogli bi prvi vikend u 3.mj.! Cuge nek svako malo ponese (koliko misli da treba) uzmemo janje , ako se misli noćiti skuhamo grah i to je to! Bez neke velike halabuke , ko misli da treba više taj dio preuzme na sebe i svi sretni i zadovoljni! I da primit ćemo i pokojeg odbijeglog člana ako se želi družiti s nama  :icon_biggrin:

maverick

Upravo tako...... :occasion14: Ćava, Jura( stari duznici za krkanac) mlb...pa tu je i on u rangu s njima  :stripii: Onda stizu novi tohatsu mashine gun kod mene i Buhina.....tako da ako se dobro organiziramo...imamo i za vola  :stripii: :stripii: Didu necu ni spominjati....i bas bez neke velike halabuke...odredimo datum i dodjemo...subota na nedjelju...s malo spavanja, malo klopice i tako to  :stripii: Mada Tunjo ima nekih zanimljivih kombinacija pa moramo i to uzeti u obzir... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Donosim i ja neke cugice,baš bi bilo ljepo turit čamac u Dravu i malo se zezati,a i najbolje je subota pa do nedjelje  :occasion14:a i ima se nekog bambija malo da se poboljša čobanac...

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

meni stima super prvi vikend u 3 mjesecu...od zavisnosti koliko bi nas bilo janje ce biti malo pa nuz to čobanac ili prase... :hi:kad definirate datum sve se brzo dogovori..ja cu isto učestvovati mal više....  :hi:

maverick

Da ne kompliciramo previse...brzi datum, brza organizacija...vidjecu s Kresom i Simbom ovih dana da li je Bajta slobodna ...ispucajte onda datum da vidimo za mjesto
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Evo ako ćemo prvi vikend u 3.mj. (tada sam free) ubacujem i litru ljute!!  :icon_thumright:

dravski pecaros

ev nek bude kako je mlb rekao  5 i 6.3 nek se dopiše ko može da se odmah zna organizirati  :hi:

1. dravski pecaros

mlb

Citat: dravski pecaros  u Veljača 22, 2016, 19:46:20
ev nek bude kako je mlb rekao  5 i 6.3 nek se dopiše ko može da se odmah zna organizirati  :hi:

1. dravski pecaros
2.mlb

rj

Citat: mlb  u Veljača 22, 2016, 11:28:20
da zvrcnemo  :smjeh:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DIDAPATAK

..a mene hebe raspored na poslu  :BangHead: :BangHead: :BangHead:..
..pa ne mogu namazan na posao..opet.. :stripii:
..prasence za DIDU mora pasti( sjetio sam se..Prozor noćas.. :rofl2:) pa ako ispadne termin..može prasence iz pekare a već spominjani gregor sa vatre  :notworthy:..ili.. :icon_scratch:
.. :baba:

maverick

Ne mogu zbog posla ali dacu otkaz na dva dana  :stripii:
1. dravski pecaros
2. mlb
3. maverick