Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Ja sam za. Na godišnjem odmoru sam.

dravski pecaros

Ajd da ja onda bubnem...
Subota 23.10 mi se čini ok...
Ne mora biti ništa specijalno roštilj ili kotlić tam popodne krenemo lagano oko 14-15 h i dok se ima volje...

maverick

Datum je ok...taman tko i radi moze poslije posla... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Zato sam i napisao čisto da mal popričamo pojedemo popijemo i tak ....
Ako ima zainteresiranih ja uvijek mogu doći na par sati  :occasion14:

SB

dravski pecaros

Zamaskiramo se mi vrlo brzo tekućinom i nekim biljkama  :uf:

maverick

Ok...neka stoji ovaj datum pa kako se bude priblizilo stavicemo i neki popis da vidimo ima li nas 5 ili 25 zainteresiran....ako nas je puno mozemo i nesto na raznju ako nas bude manje moze i rostilj...za klopu skupimo neku kintu cugu pofuramo...Na flosevima ima mjesta , ima parking...moze biti lijepo ako ne bude neki mocvarni dan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Tako sam i mislio cugu ponesemo za jelo se ponovćaa i gotovo

Da nek bude datum taj a detalje ćemo riješiti

Mornar Popaj

Lajkam ideju, pridružujem se sa krutim i tekućim gorivom

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

+1

Dolazim, 99.99%

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mossi

Sad gledam, Dokov kup je 17. Znači 7 dana ranije.
I na to druženje ću 99%.
Pošto pecanje ne shvatam baš ozbiljno, tj taj takmičarski, aspekt..

Znači baš me krenulo...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Dunavski vuk

ja sam za, kintu dogovorimo ovisno šta ćemo kuhat ili okrenuti... može lokacija točnija pošto vjerujem ne znaju svi gdje i šta...datum sasvim okej..nadam se i vrijeme će ispoštovati...

maverick

Citat: Dunavski vuk  u Listopad 05, 2021, 06:47:33
ja sam za, kintu dogovorimo ovisno šta ćemo kuhat ili okrenuti... može lokacija točnija pošto vjerujem ne znaju svi gdje i šta...datum sasvim okej..nadam se i vrijeme će ispoštovati...

Josipovac, skretanje s glavne ceste prema Udicarskom Domu. Kad se dodje do Doma ide se lijevo kud vas put vodi prema usću Karasice....na tih par sto metara uz Dravu se nalaze flosevi  gdje neki od nas drze čamce. Nista posebno ali uređeno je koliko toliko da ima mjesta za parkirati , jedino smo osudjeni na vremenske prilike

nekinho