Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

mossi

"Josipovac, skretanje s glavne ceste prema Udicarskom Domu. Kad se dodje do Doma ide se lijevo kud vas put vodi prema usću Karasice....na tih par sto metara uz Dravu se nalaze flosevi  gdje neki od nas drze čamce. Nista posebno ali uređeno je koliko toliko da ima mjesta za parkirati , jedino smo osudjeni na vremenske prilike"

A da se držimo kafane, barem kao plan B?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Kafana ne radi non stop vec samo za neka druzenja...provjerim koliko se to naplaćuje...a provjerim i u kojem je statusu Bajta .Tu nam ostaje da se moramo prebacivati preko čamcima pa bih morao vidjeti tko moze sve biti s čamcem...ajd...imamo vremena pa sve provjerim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

A jel se mossijevom aplikacijom moze naci ušće Karašice...

maverick

A ne znam, molim mossija da se ocituje po pitanju tih elementarnih ponuda i usluga vezanih za aplikaciju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dunavski vuk

Drago mi je što se za sada dosta ljudi odazvalo mom "na blef" postu na forumu.  :headbang: :hello2: :hello2:

DIDAPATAK

Citat: majstor  u Listopad 05, 2021, 08:15:44
Dolazim, naravno. 😀

..i ja   :ok:
..za rezervni položaj možda lovački dom Josipovac..Cigandola,tvrda cesta,sala,escajg,drva..mislim da je 750kn 24h najam..
.. :baba:

mossi

U "slobodno" vreme, radilo se ponešto.
Biće nova verzija relativno uskoro.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

maverick

Citat: DIDAPATAK  u Listopad 05, 2021, 12:49:49
Citat: majstor  u Listopad 05, 2021, 08:15:44
Dolazim, naravno. 😀

..i ja   :ok:
..za rezervni položaj možda lovački dom Josipovac..Cigandola,tvrda cesta,sala,escajg,drva..mislim da je 750kn 24h najam..
.. :baba:
Imamo tih sličnih opcija ali to dodoatno komplicira druzenje, organizaciju prije i poslije...radim svaki dan tako da tesko je to ovako usput a i ovo je onako...pecaroski...spontano...tko hoce moze i zabaciti..provozati se camcem...itd itd...a tamo skoro pa moram kravatu ponijeti  :stripii: Mislim ponijecu je i ovdje ali cisto da se kasnije privezem uz Drvo da ne padnem u vodu  :stripii:

maverick

Zima je...pada...borimo se...nije lako

mossi

Kako stojimo sa datumom, jel i dalje isti 23.?

maverick

mossi

No

Citat: maverick  u Listopad 10, 2021, 13:39:26
Zima je...pada...borimo se...nije lako

Ne znam koliko vas ima, ali po ovoj prognozi sa slike, padat će dugo    :occasion14:

maverick

Retfala, Jura, Darko, Toktiz, Tonyc i ja....taman 😀