Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Bitno da je korizma zavrsila  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Nadam se da ću moći doći na okupljanje, kroz sljedećih tjedan dana ću znati. Ako budem dolazio, na skupu ću pripremiti jedno od mojih omiljenih sezonskih jela, ko pogodi šta se jede u to vrijeme ( 20.04. ) ima pivkana.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

toktiz

Nećeš nam valjda puževe pripremati!?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Skupljati će ih ovi što više nemaju čamce, pa ne pecaju i imaju viška vremena.

Mornar Popaj

Ma kakvi puževi, postoji nešto 100 puta slađe. Gljive Ðurđevače, ili šljivovke. Kod mene ih u šljiviku budu kolonije,prošle godine sam nabrao barem 50 kila...Fino se prokuhaju, pa se bace na dinstani luk, pa na kraju lupim koje jaje, poslastica...

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Provokacija od toktiza je vjerojatno upucena tonyc  :toothy12: a gljive....tesko da jedem od covjeka kojeg ne poznam  :icon_biggrin:

TonyC

Da , da , provokacija se odnosi samo namene ! ! ! :icon_thumright:                                         :bootyshake:

Retfalački mačak

Još 20 dana, pa iznenađenje.  :toothy4:    Okupljanje na bajti.  :thumbsup:

Kugla

Jedva čekam, sam da vrijeme posluži, a i korizma je prošla pa neke nećemo moći prepoznati  :alas:

Retfalački mačak

Kugla, na druženju ćeš imati priliku se sresti sa nekima iz starog društva i ošini......

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Travanj 01, 2013, 09:29:58
Kugla, na druženju ćeš imati priliku se sresti sa nekima iz starog društva i ošini......
Dogovoreno, valjda još nešto znam  :blob3:

maverick

Bojim se da ce to sve na vraga izaći  :toothy12:

Retfalački mačak

:occasion14:
Citat: kugla  u Travanj 01, 2013, 13:08:26
Citat: Retfalački mačak  u Travanj 01, 2013, 09:29:58
Dogovoreno, valjda još nešto znam  :blob3:

Kugla

Citat: maverick  u Travanj 01, 2013, 13:10:55
Bojim se da ce to sve na vraga izaći  :toothy12:
Ma susjed kakvog vraga, mora ispasti odlično  :occasion14: