Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Jel ima tv da mozemo gledat sulejmana

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

sulejmana odgledajte na netu...imate epizodu unaprijed  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Samo da vrijeme posluži, i zaboravih ili mi je promaklo, gdje je točna lokacija. Odbrojavamo sate :))  :clock:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mossi

Pustite nam neki GPS, za nas sa strane.  :icon_rr:

maverick

Imate stranicu na faceu...inace oko 28 km rijeke drave na baranjskoj strani...znaci autom dolazite do birtije na vikend naselju i tu se prebacujemo prijeko....naci cu i neki snimak za mossija  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

E hebiga ako sam ja jednini koji ne zna za tu lokaciju.
Pa valda će još neko osim mene doći ... kak ću ja sam sa vama izaći na kraj.  :angel13:

:3some: :occasion14:

maverick, dodaj malo tih kafanskih smajlića sa alkoholom, peglanjem isl.

Tićo

maverick

jura

E kada bi se još pojavili :walk: Twister, Stefani, Smuđoslav, Top mix ......  :wav: ajmo spremaj torbe za put

stefany

Do sada sam uvek uspevao da dodjem, cak mislim da ni jedan skup i nisam
propustio, ali ovaj put cu morati jer u decembru mi je sa firmom ludnica.
Bas mi je zao jer svaki put je bilo nezaboravno i bez greske.

Darko

sljedeće okupljanje će biti vjerovatno na proljeće , to ti i smudjoslav nesmijete propustiti :wav:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ovih dana cemo ja i simba otici i poslaikati malo mjesto...a vi koji ste skloniji kuhanju...slozite da se vidi koliko treba cega za tridesetak ljudi...

kićo

Dolazim i ja,al se nevatam nikake organizacije,samo sa stolicom dolazim :director2:

maverick