Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Da i ja se malo oglasim glede jučerašnjeg skupa :baba: :baba:, :pije:, :jede: :stripii:
Ugodan dan ugodno druženje,ekipa za poželjet al bože toliko lažova :uf: na jednom mjestu :eek: krvi i ljuski od ribe puna kanta  :stripii: :stripii:
Trenutci koje rijetko koristimo u životu za opuštanje :crybaby2:,prva violina skupa je naravno BR1 :character0032:,nemoguće je pratiti sve njegove gegove i podlosti na štta je čovjek sve spreman :violent1: bez njega ovakva druženje ne bi imali smisla :nono: :nono:.
Drago mi je što se pojavio i JEDAN predstavnik iz Osijeka  :clap2: :thumbsup:
Ostalo nam je dosta  :flasica: pa možemo sljedeći vikend u Štitar na Savu zabacit sa obale i lagano  :jede:, :pijan:
Hvala svima koji su bili i dali svoj doprinos ugodnom druženju a posebno :character0032:, :wave: :wave:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Mornar Popaj

Bilo je veselo od početka do kraja. Što se tiče sljedeće nedjelje na Savi, donirat ću tablu domaće slanine. Žilavo mi ono carsko meso  :pottytrain2: A usput ću nekima pokazat kako se peče slanina kraj vatre  :occasion14:

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Juzba

vidjeli smo tvoje umjeće na šibu, nisi nas baš oduševio, slanina ostala mašnjara i nisi dobro narezao :stripii:..............kako god bilo ona druga se pojela odmah, a tvoja ostala nepojedena, bila je za :crybaby2: :stripii: :walrus:........................etoti baš :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Stepa

Stepa

Stepa

Rap

S ćime je ovo slikano da su slike tako mutne  :)

Stepa

Juzba

vidi onu snašu kako je uhvatio pod ruku municha :rofl2: :stripii:

maverick

Stepa slikao s fiksnim telefonom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

dus

Stepa

Ti da cutis :pirate: i previjaj rane iz trece smjene :stripii:

maverick

A meni je iskreno zao sto nisam mogao doci, ali cim bude slijedece dovodim cijelu delegaciju iz Os  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"