Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

Citat: ps  u Ožujak 13, 2014, 14:09:04
Onda će nas biti prijavljeno najviše 10. dan.  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:

ne znam sutra kad trebam bit na poslu, a ne za 2 mjeseca.....i u tih 10tak dana se stvari mogu okrenut  :icon_thumright:

dravski pecaros

Jožef1

:red_indian: ima da piše ispričnice  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Citat: maverick  u Ožujak 17, 2014, 16:29:07
Tonyc je dao 70 kn  :ok:
10- kuna za čiščenje čamca  :sha: poslije okupljanja  :stripii: jesam bezobrazan ali nisam izdržao  :no:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Danas sam bio s Mačkom...razglabali smo dosta o okupljanju...malo je prijavljenih članova pa ni sami nismo nacisto...ili bar ja nisam da li ga uopce organizirati ili ne...Mačak se nesto ionako ne slaze s nekim stvarima na forumu pa ne znam ni koliko ima smisla da se upustamo u to....ali u svakom slucaju ostavicemo otvoren popis do kraja mjeseca...ako se broj zainteresiranih ne promjeni bitno mislim da ni necemo raditi okupljanje, jer ja sad imam posla i tesko da se mogu u potpunosti posvetiti tome, a stariji...ne znam...ne bih htio ni njih da tlacim i zamaram s takvim problemima....pa odlucite sami sta i kako  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Okupljanje je lako otkazati. i 25-ti april je dobar datum za otkazivanje,
Zato .... ima još više od 30 dana do tada.
Nikom nije krava na nogu stala.

A možda administracija uvidi da ni svaka mačka ne donosi nesreću.  :toothy12:

Ima se vremena, šteta bi bilo da susreta ne bude.

:hi:

maverick

Datum za otkazivanje je zadnji dan u ovom mjesecu....iz gore navedenih razloga...meni je dosla sezona i tesko da imam vremena od par dana za pripremu...da ne razvlacimo dalje i ranije ce biti otkazano jer doista ne stignem....ako bude neka zanimljiva brojka onda cemo u nekom drukcijem omjeru...iz nekih razloga maku poznatih i sviraci su otkazali a drugi kostaju duplo vise i tako unedogled .....

ps

Šteta bi bilo da okupljanja ne bude mossi  :clap2: i ja sam od onih koji čekaju 5 do 12.  :BangHead: čekam  :red_indian:  poziv za kavu i da izvršim uplatu. 

maverick

Ja sam u Josipovcu...pocesto sam u os ...pa kad ste u prilici javite se kavicu...imate na prosloj stranici listu pa se upisite

Greys

Tko može neka javi, da znamo svakako. Šteta bi bilo da nebude tog okupljanja, barem jednom godišnje

ps

1. RETFALACKI MAČAK 60 KN
2. KUGLA   60
3. MAVERICK 60
4. TOKTIZ 60
5. MOSSI-gost-domaćin Retfalački mačak
6. WALPY 60
7. JOZEF 60
8. DRAVSKI 60
9. ZVONA 60
10. GREYS 60
11. TONYC 60
12. PS

Mornar Popaj

Ispričavam se što nisam u toku, kojeg datuma je predviđeno okupljanje ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

mossi

1. RETFALACKI MAČAK 60 KN
2. KUGLA   60
3. MAVERICK 60
4. TOKTIZ 60
5. ............
6. WALPY 60
7. JOZEF 60
8. DRAVSKI 60
9. ZVONA 60
10. GREYS 60
11. TONYC 60
12. PS

Mi smo tradicionalno za 1. maj po vikendicama i ovo je trebao biti mali presedan.
Imali smo dosta "razgovora" na temu mog odlaska na ceo dan u subotu, na pola vikenda.
Ovako je mnogo lakše.. Nadam se da će biti i drugih datuma.

:occasion14: