Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa zato smo tu da utvrdimo koliko nas je slobodnih  :ok:

1. RETFALACKI MAČAK 60 KN
2. KUGLA   60
3. MAVERICK 60
4. TOKTIZ 60
5. WALPY 60
6. JOZEF 60
7. DRAVSKI 60
8. ZVONA 60
9. GREYS 60
10. TONYC 60
11. PS
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Žao mi je da se otkaže okupljanje  :no: Zar je toliko važno koliki će biti odaziv  :sha: Svi mi imamo neke svoje planove, probleme itd. Teška su vremena, upravo iz toga razloga i te kako je potrebno da se malo družimo  :ok: zar je nužna svirka, može se peći i slanina-primjera radi- svatko neka ponese neko piće i to je to. ja sam obećao, rakiju i par litara vina.  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Očito od okupljanja ništa.. šteta

DIDAPATAK

..zašto ne..ako i ne možemo okupiti veći broj od do sada prijavljenih( a vjerujem da će biti bar još toliko..) možemo se uklopiti u prikupljena fin. sredstva, he,he..dogovori se jednostavniji meni..glazba jubitu i solo dionice..malo donacije..i da se vidimo, popričamo..možda da pomaknemo termin za vikend prije ili kasnije..ima se još vremena za dogovor..samo ne odustajati..
.. :hi:

maverick

2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60

Što se tiče hoce li biti okupljanja ili ne...biće ga svakako....ako ne budu sviraci...urci...palci....imacemo neko klopanje....malo pecanja i slicno....zajebancija svakako zagarantirana  :ok:

mossi

Ajd onda ne  :pottytrain2: i ne miniraj nam druženje! :pirate:

Vrati me na listu.. jes da mi je datum ko prstom u oko ..
Ta možda će padati kiša, to mi je jedina šansa kod žene .. ha ha ha ha
Inače biće zabavno da mi dodju gosti, a ja na Bajti!  :stripii:

šajzika

osobno sam preko štele uzeo slobodni dan,
zauzvrat mi je 1.5 iliti prvi maj , radni dan.  :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma ne miniram, vec oni koji su se trebali baviti organizacijom su odustali pa ja to sad za inat  :stripii:

šajzika

e onda ja ode u subotu za crnu goru  :angry5:
Audentes fortuna iuvat

Greys

Ima da se družimo, nije istina da jedno druženje u godini nemožemo imati

maverick

Naravno...oni koji budu blize ce mi malo pomoci i to je to... :ok: a ja cu odraditi sve ostalo......naravno Tonyc je glavni mada on to jos ne zna   :stripii:

šajzika

osobno mogu biti taxi sa yamahom   :icon_thumright: jest da je ono cikl bio nestabilan sa 800kg al dobro je  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

raso

ajde dopiši me, kad se vidimo dobiješ lovu

maverick

2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60
11.RAŠO