Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jednom lola i bekrija uvijek lola i bekrija...samo s vremena na vrijeme malo promjeni dlaku ali ćud nikako  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Stepa, priznajem vam, ali ne svrstavajte me sa vama u koš. Ja sam bio na remontu, pa mogu iz početka.  :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

Stepa druze kad ja poderem opanke slobodno me saranite zajedno s njima, pa nismo ih jos ni naceli

Retfalački mačak

Slavene, u tebe nisam ni sumnjao.  :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Stepa

Ja na okupljanju onda nemam što tražit,ostaje mi samo Rašo ono kakvi samo momci nekad bili :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Retfalački mačak

Citat: Stepa  u Travanj 18, 2014, 19:00:31
Ja na okupljanju onda nemam što tražit,ostaje mi samo Rašo ono kakvi samo momci nekad bili :stripii: :stripii: :stripii:
A zar si Dusa odbacio? :sha:

Stepa

NIKAD  :nono: ,al nemogu pratit njegov ritam mene pomalo fata klimakterij kao Kwakija :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

Slaven

raso

Stepa

Citat: Slaven  u Travanj 18, 2014, 19:08:57
Ajd ne seri

Jesi mi malo ljubomoran  :love7: :love1:

Rašo zato sam se tebe doakao jer znam da više ne piješ,ne sexaš i dr :stripii: :stripii:

Slaven

Doso muz od konobarice, hebiga sta sad da radimo, a dobra :ok:

raso

Mora da si kod Švabe ili u CD-u.

Slaven

Kako stari lisac zna di je ekipa, no medutim danas smo u alasu, otvorenje birtij ponovo nakon par godina :pije:

raso

Citat: Slaven  u Travanj 18, 2014, 20:26:49
Kako stari lisac zna di je ekipa, no medutim danas smo u alasu, otvorenje birtij ponovo nakon par godina :pije:
U Alasu se nekad dobro jelo :jede:

Slaven

Sad se dobro pije i pjeva, a ima i doooobra konobarica