Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Mrva

Slaven stigo, a i mi cemo ubrzo

mossi

Stigao i ja, ovde se nebo otvorilo  :BangHead:

Drago mi je da sam uspeo stići da doći ...  :pije: :pije: :pije:
Trebalo je ekipu stići pa je sve bilo malo ubrzano do  :pije: :pije: :pije: :pije:
Onda sam malo preteraooooo ...  :icon_biggrin: :icon_king:

Ali sad je sve opet OK.  :icon_salut:

Ekipa je stvarno  :notworthy: :hello2: :notworthy: :hello2: :notworthy:
Upoznao sam i neke nove ljude ...  :notworthy:

Organizacionom odboru svaka čast!  :thumbsup:
Tamburašima i pevačici  :ok: :hi: :ok: :hi:

Znam da ovo nije bilo lako organizovati, a ni preživeti.

Zato još jednom svima!  :hi:

:occasion14:

dravski pecaros

Citat: mossi  u Svibanj 03, 2014, 18:37:47
Stigao i ja, ovde se nebo otvorilo  :BangHead:

Drago mi je da sam uspeo stići da doći ...  :pije: :pije: :pije:
Trebalo je ekipu stići pa je sve bilo malo ubrzano do  :pije: :pije: :pije: :pije:
Onda sam malo preteraooooo ...  :icon_biggrin: :icon_king:

Ali sad je sve opet OK.  :icon_salut:

Ekipa je stvarno  :notworthy: :hello2: :notworthy: :hello2: :notworthy:
Upoznao sam i neke nove ljude ...  :notworthy:

Organizacionom odboru svaka čast!  :thumbsup:
Tamburašima i pevačici  :ok: :hi: :ok: :hi:

Znam da ovo nije bilo lako organizovati, a ni preživeti.

Zato još jednom svima!  :hi:

:occasion14:
ja bi samo reko da mi je jako drago sto je mossi bio i pokazao se covijekom dalek put je presao da bi doso se druziti sa nama...  :notworthy:  :notworthy:

mossi

Pa nije baš tako dalek.  :nono: (77km jedan pravac)
Ne znam ko je došao odakle, ali znam i ponavljam.

Ekipa je stvarno 100% zaslužila  :hi: :icon_thumright:

dravski pecaros

neki su jako blizu pa ne dođu....ekipa se vidi da srcem to radi..novi ljudi su totalno uklopili u nas ritam...  :pije:

ps

Prvi puta na okupljanju, ispunjena sva očekivanja, upoznao puno krasnih ljudi, ekipa prva liga. Da ne duljim predbilježite me za idući put.  :clap2:   

maverick

Sad stigli...pokisli  nismo jako...dojmova je puno...dva dana ludila s sat spavanja uzelo je maha na ovim starim i istrosenim tijelima  :stripii: zahvaljujem svima koji su dosli na ovako lijep dozivljaj...pa kako uspijem okacim po koju sliku , ali ovako je počelo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

odlično sam se proveo. pozdravio stare lisce i upoznao nove momke. taxirao sam rašu i josipa ali mi nije bilo teško. hrana vrhunska kao i glazba.

Stepa

Poučen ranijim iskustvima ovakvih krasnih događaja :uf: :clap2: :pije: :stripii: čisto sam uživao malo sa strane promatrajući veseljake kako bu se bekeljili :rofl2: :stripii: drečali kao jarčići  :thumbsup: :occasion14:.
Kao i sve u životu ima svoju cijenu,juče Kićo a danas Slabinac :BangHead: :BangHead: glava kao košnica(baš mi bilo teško gledati mog dragog frenda kako se danas pati :stripii:) al dobro mladi su naučiće :stripii:
Jutros šokantno buđenje  :icon_scratch: :sha: dreka,cika,bum,tras i morževi  :walrus: :walrus:se pojavili u Dravi :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:.
Organizaciskom odboru kapa do poda  :hello2: :occasion14: pomogao sam sukladno svojim mogućnostima :icon_scratch:,današnji dan je bio malo sadržajniji nego jučer ali tko to može platit što je bilo sinić  :director: :director::hi: :hi: :hi: :hi: :pirate: :jede: :occasion14: :pije: :red_indian:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Nesto preko 40 litara vina, 6-7 gajbi piva...jegeri  i ostale njihove konzerve ostavile su traga
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: Stepa  u Svibanj 03, 2014, 19:33:57
Poučen ranijim iskustvima ovakvih krasnih događaja :uf: :clap2: :pije: :stripii: čisto sam uživao malo sa strane promatrajući veseljake kako bu se bekeljili :rofl2: :stripii: drečali kao jarčići  :thumbsup: :occasion14:.
Kao i sve u životu ima svoju cijenu,juče Kićo a danas Slabinac :BangHead: :BangHead: glava kao košnica(baš mi bilo teško gledati mog dragog frenda kako se danas pati :stripii:) al dobro mladi su naučiće :stripii:
Jutros šokantno buđenje  :icon_scratch: :sha: dreka,cika,bum,tras i morževi se pojavili u Dravi :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:.
Organizaciskom odboru kapa do poda  :hello2: :occasion14: pomogao sam sukladno svojim mogućnostima :icon_scratch:,današnji dan je bio malo sadržajniji nego jučer ali tko to može platit što je bilo sinić  :director: :director::hi: :hi: :hi: :hi: :pirate: :jede: :occasion14: :pije: :red_indian:
stepi svaka cast na vrhunskom rostilju....vjerujem da mu nije bilo tesko kad mu je morž pomagao oko roštilja.... :rofl2:

maverick

Stepinjo se pripremio kako dolikuje ...dok se jos bilo na nogama

I kum se trudio da ubije koje drvo....

raso

Kad me jutros nije šlogiralo, morž nam skoro uletio u čamac :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

Bas smo se fino opustili, posebne pohvale organizaciskom odboru za perfektno odradenu organizaciju :hi:

maverick

Zagrijavanje s malo lagane klopice i nesto malo cugice......

Pa smo onda malo krenili na konkretnije detalje...ujedno veliko hvala didipatku koji je pomagao u svim segmentima kulinarskih događanja