Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Prigodni pokloni i zahvalnice podjeljeni najistaknutijim članovima....organizacijskog odbora...foruma...Mačak se tu vise nego potrudio..kao i uvijek

Simba....

Čikli....

Perek....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Nas veliki drug Mossi...kojem nikad nije tesko poteguti hrpu kilometara... :wave:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Dobih i ja hrpu zahvalnica i poklona ali o tome cemo malo kasnije , ali hvala veliko mačku, pereku, didi, mosiju...i ostalim

maverick

maverick

Darko

jel ovaj zadnji bio na tv-u , nešto mi poznat  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

BOJANK

Prava ekipa i izgleda da sam propustio odlično opuštanje  :hi:

zvona

Stigo i ja nekako.. laku noć

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 03, 2014, 20:46:25
Nas veliki drug Mossi...kojem nikad nije tesko poteguti hrpu kilometara... :wave:

A ja mislio da samo meni mutno pred očima ...  :rofl2:

DIDAPATAK

...kakva ekipa :notworthy: :notworthy: :notworthy:..toliko lica, nikova i imena da rođenog susjeda nisam prepoznao..
..ili je to bilo zbog nečeg drugog :sha: :flasica: :stripii:
..od momaka u najboljim godinama( gdje se pokazalo kako pecanje čuva snagu i vitalnost) :clap2: do mladih lavova koji su pokazali da svijetla tradicija ima prave nasljednike(doduše neki još moraju poraditi na kondiciji :stripii: ili školovanju glasa :rofl2:)...
..nadam se da nisam razočarao..ni kao čovjek ni kao k.... :uf:
.. :baba:

mlb

Ekipa kapa do poda!!!  :hi: Nadam se da će se i meni ukazati prilika za iduće druženje!! :icon_thumright:

šajzika

majko mila ocu se ja ikad otreznit ? ?
trebat ce mi nedelju dana da se ocistim od cuge i nekoliko mjeseci da mogu nekima pogledat u oci :)
Audentes fortuna iuvat

maverick

Halid je spreman....kome je nedostajao moj umilni glas....za sat krecem ponovno na bajtu  :stripii:

maverick

maverick