Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A dobro...sad imamo svi materijala dam se stidimo.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Pa nije nas niko vidio, samo su nas čuli, a nismo valjda toliko loše zvučali :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Na tim kilometrima riba se neće vratit godinama :stripii:

dravski pecaros

Citat: Slaven  u Svibanj 04, 2014, 13:46:17
Pa nije nas niko vidio, samo su nas čuli, a nismo valjda toliko loše zvučali :uf:
sad javili na narodnom radiu da na doček nove godine u zagrebu 2015 pokušati dovesti DJ i tri pjevača sa okuplana u josipovcu...ali neznaju dali ima dosta novaca u blagajni grada da ji mogu platiti  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  :pije:

maverick

maverick

ČADA

pozdravljam ekipu smrti.  :pije:
bilo mi je vrhunski  :jede: :flasica:

maverick

maverick

maverick

ČADA

maverick

ČADA

Samo da pohvalim ekipu koja si je dala truda i organizirala okupljanje.
Drago mi je što sam upoznao nove ljude, neke sam znao od prije.
Svima vam skidam  :hi:
Nadam se da ni ja vas nisam uvrijedio i zamjerio.  :flasica:
jedino što ste me morali slušati na razglas kada sam zavijao, koda mi je konj prdnuo u uho. :uf:

Slaven

Dok si ti imo mikrofon jos je bilo i prolazno :rofl2: