Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

Citat: Stepa  u Svibanj 04, 2014, 18:57:26
Kolega mi uživao u nastupima pjedinih umjetničkih izvođača :stripii:

al iskreno ! ne sjećam se kad sam se toliko nasmijao ,dok me nije cuga uzela onda sam i ja pokazao svoje zavidno znanje zavijanja sa mikrofonom    :stripii:

dus

Stepa

Simba je kralj sitacije,vidi se da ima utakmica na sličnim manifestacijama :icon_thumright: :icon_king: :icon_king: točno je znao kako će se situacija odvijat :pije:,ova slanina nas je vratila u igru da možemo duže trajat kao red bull :eek: :occasion14: :glasses9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

TonyC

Darko

šta ste stali , pa ima valda još slika  :pirate:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

maverick

Ima ali ne ovakvih kao kod mossija... ima i pokoji video ali nikako da stignem  :stripii:

mossi

A šta vi nemate ovake slike kao ja?!  :stripii:

Moramo malo pogurati organizacioni odbor u ovom smeru!  :icon_salut: :rofl2:
RAPALA je MAMA!  :rofl2:

rj

Citat: maverick  u Svibanj 04, 2014, 09:47:28
Akcija stol curik... :stripii:

neko je totalno lud ...
ko mi je dao alkohol i ovu kladu da vučem  :pirate:  :pirate:  :pirate:
drugi dan nemogu ustat iz kreveta od kičme  :pirate:  :oussama-bin-laden:  :oussama-bin-laden:  :crutch:  :crutch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

To je vama penzicima malo rekreacije  :stripii: drugi put ga vracamo nazad  :stripii:

šajzika

ak se dobro sjecam , kriv sam ja :))
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: maverick  u Svibanj 06, 2014, 06:08:17
To je vama penzicima malo rekreacije  :stripii: drugi put ga vracamo nazad  :stripii:

nek se zna da si kumu oteo 2 dana života a kako mi se čini i treći je u bubnju ...kad budem vozio čamac na Dunav štilovka ide samnom ...prvo stajanje "bajta" ima da izpandlujem stol  :pirate:  :crutch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom