Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Radio je...samo se nesto zafkisao s toktizom u startu pa ga ovaj nije htio slikati  :stripii: prvi dan didapatak i on su se potrudili dosta...drugi dan da ne pricam...iznenadio bi se ti Alija...nije rašo što je nekad bio  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Onda je jasnije otkud ovolike kiše ....i zašto se tope ledenjaci  :stripii:

maverick

A vidi...i mene je šokirao... :stripii: ali moram priznati da je radio..i nije se opio...jbg ...izgleda da su mu dani odbrojani  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Dinamo će prezimiti u Evropi,jeftinije je bolje od skupljeg ........ Rašo,Rašo,crni Rašo  :hi:

raso

Češkam se malo i razmišljam koga da ........, Aliju ili poglavicu. Rekao sam da više ne pijem, a morao sam čuvati Morža da se ne uguši na suhom :stripii: :stripii: :stripii:

rj

Citat: maverick  u Svibanj 06, 2014, 21:19:31
A vidi...i mene je šokirao... :stripii: ali moram priznati da je radio..i nije se opio...jbg ...izgleda da su mu dani odbrojani  :stripii:

meni ste matorog uvalili :pirate:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Nismo mi nikog nikome uvalili....tu je ljubav kliknula još na prvu.... :stripii:

raso

Citat: maverick  u Svibanj 07, 2014, 09:31:25
Nismo mi nikog nikome uvalili....tu je ljubav kliknula još na prvu.... :stripii:
Izdao me za punicu :stripii: :stripii: :stripii:
Prva i druga lopata

prva metla

Stepa

:red_indian: me požurivao  :uf: nestrpljivo te očekujemo itd a ono nema fizzikalaca na kraju prvi pištolj zaglavio sa leđa :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Auu kad vide ovi iz porezne kako penzici rade  :stripii:

maverick

Dodje mi sad da mu izvadim 100 kuna da opet zapjeva...isti ganci... :clap2:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

DIDAPATAK

..e to je ....  moj mili susjed :notworthy: :clap2:
.. :baba:

maverick