Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

čist marketing  :takoje: ja znam za 2 limena koji nisu izdržali vrata gepeka  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ibro dirka

Pa dobro postoje razma naprezanja...gepekom se testira naprezanje na odrez a a klasom podnošenje pritiska.

alexdja

Zavisno koju sekciju štapa testiraš, vrh, sredinu, donji deo, koristiš A, B ili C klasu...  :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Imamo temu o limenom... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: rj  u Studeni 12, 2016, 15:12:53
čist marketing  :takoje: ja znam za 2 limena koji nisu izdržali vrata gepeka  :stripii:

Automobili su najveći neprijatelji ribičkih štapova  :ok:. sa štapom uvijek što dalje od auta, tog mučkog ubojice štapova    :stripii:

mossi

A nekima i garažna vrata ...  :tongue3: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

ja znam za slučaj gdje su i žene opasne za štapove

pajdo77

Meni ne trebaju ni vrata ni žene,ja to sam riješim dok ulazim u čamac. Nov novcati browningov meč štap na jednom i šaranski štap,također novi na drugom pecanju ja izlomim ko trsku časkom. Onda plačem po par dana gdje me nitko ne vidi :stripii:

kawasaki

Brzi od Bolena.

No

:hi: Evo gotov moj cd br 8,3 10-35
Nadam se da ću ga idući tjedan probat ako Sava pristane past na neku normalnu razinu.
Isti ovakav je i Harleyev.
Ovaj nisam ni probao a u glavi mi je sljedeći  :stripii:  :stripii:

maverick

mossi

dac

Lijepo urađeno....  :icon_thumright:   :clap2:   .....No, imalo neki poseban razlog zašto si tako namontirao "rol-halter" ?   :dontknow:
Na jednom sportexu imam tako postavljen "halter" i nikako da se na to priviknem....  :uf:

baka

Odlično si ti to No napravio  :hi: :ok:

Halter za rolu mi je ludilo, moram ti pokazati jedan štapić koji sam kupio prije par godina samo zbog haltera, kako god držiš štap ruka ti je na plutu. Ne razumijem zašto svi ne prave takve haltere, pa valjda je sto puta bolje da ti je ruka na plutu nego na plastici.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!