Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

evo da podjelim svoje iskustvo.  :hi:
Ideju sam dobio kod Mudrog, a on predhodno od mene hehe  :occasion14: :occasion14:

Imao sam gornji dio saranskog Greys x flite i donji dio Dam blinkerasa i nekako odlucio to spojiti kako bi dobio stap za jerk ili vertikalu... uglavno da se malo zabavim a svrhu cu mu vec naci   :sha:

Nosac role i evu sam narucio sa ebaya komplet za sto i kusur  :takoje: :ok:

Epoxy 30 kn i vrsnu vodilicu 20 i kusur s tim da ju jos cekam  :hi:

Jos malo krep trake iz spajza i radovi mogu poceti  :hi:

Brzi od Bolena.

maverick

Ja da sam ti žena, rastao bih se momentalno  :stripii: ali inače pohvale za trud  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pa prvo je rolao boile a sad je nasao malo drukciji nacin da zaprlja cijelu kucu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

za sad sve na krep traki..sutra epoxy i da sve to ucvrstim  :hi:

Brzi od Bolena.

kawasaki

Ma neznam sta joj je no kad sam dosao do epoxya postalo je ozbiljno i moram selit iz kuhinje  :stripii:
Brzi od Bolena.

ibro dirka

Pa dobro jel ima na ovom forumu itko normalan?  :toothy9:

kawasaki

Ibro normalni su na drugom forumu  :rofl2:  :flasica:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Dakle radni dio ce biti gornja sekcija od saranca 3,6 i 3,5 lb
a ustekava se u donji dio spinera Dam koji je ojacan jos jednim blankom oko sebe i na njega postavljena eva i nosac role  :hi:

Brzi od Bolena.

rj

sad sam skonto ...dupli blank u donjem dijelu  :uf:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

da da. dupli blank iz razloga da ga ojacam da nebude preslab u odnosu na gornju sekciju. jer je sam po sebi od slabijeg i mekseg stapa.  :hi:
danas sam sve namazao epoxyem i ostavio do sutra na susenju.  :ok:

cijeli stap je cca 160 gr.  :hi:

balans na Penn Slameru 360 je par cm od masinice  :ok:
Brzi od Bolena.

Mudri

Sad ti samo fali dobar multić,ali trebo si i karike promjenit i stavit malo više manjih,vidio si na onom što je Hari pravio,sada ga je još ojačao s toliko manjih karika,neznam kako će se taj original gornji dio ponašati na nekom ozbiljnijem somu,da se nebi previše savijao i nedo bog puko,jer kod šaranskih štapova dobru ulogu ima i donji dio u amortizaciji ribe....

kawasaki

Mudri upravu si. Samo nemam karike ni alat za motanje, ali ako bude jos volje sloziti cu i to  :ok:
Brzi od Bolena.

Sg.Pepper

Imas u venatiu jeftine vodilice (sluze svrsi) a alat za motanje ti netreba samo polako i udri
dec d vej aj lajk it....

kawasaki

ok bas cu pogledati. da sam znao da ima nebi ni vrsnu narucivao pa sad cekam.  :hi:
Brzi od Bolena.