Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Greys X flite  :hi:

Trebo sam ga nazvat Monster X

A iduci ce biti Monster S jer ce biti od Sporteksovog blanka  :ok:
Brzi od Bolena.

No

:icon_thumright: To je igra kojoj se ne nazire kraj.  Razveseli čovjeka svaka nova kombinacija.   :ok:

kawasaki

To je sad igra malih brojki. Prije je bila igra velikih, a ipak sad sam zadovoljniji  :ok:
Brzi od Bolena.

No

:hi: Mali CD  BR mi se baš svidio, opremio sam ga plavom Daiwom Freams Ltd.
Pošto je vani prehladno i ne mogu bit tamo gdje bih htio,lovim misli,lovim mogućnosti.Ludosti za taj lov imam poprilično.  :takoje:
Smislio sam danas obloge za taj štap, boje mora.
Trenutno sam u fazi prije tokarenja,što znači da sam odljevak napravio. Nadam se da sam boju  pogodio.
Ima tu drveta,ima epoxya,ima mljevene modre galice  i nadasve radosti s kojom to  radim.
Kako će to sve skupa na kraju ispast i kakav će bit odnos težina tek ću vidjet.
Ako mi sve sjedne,prodajem ovaj cd br što sad lovim s njim i kupujem isti takav blank na koji ću ugradit obloge do sad neviđene na ribolovnom štapu.   :stripii: :stripii:

maverick

Jedva čekam da vidim sta si smislio  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Naravno da ću stavit slike ako tehnički i funkcionalno bude   :ok:

No

Ovo nije polirano

Ovo je polirano al je prilično loše slikano. Uživo izgleda puno bolje al mi se boja ne sviđa

Probni balon nije uspio. Imao sam zračne čepove. Promašio sam boju i slijedi novi pokušaj. Što se težine tiče bit će   :ok:. Hoću prozirno modru boju mora,zapravo hoću čaroliju modrog stakla koje obavija drvo.
U svakom slučaju priči nije kraj.
Slijedi novi pokušaj

mossi

Sve do ovoga mi se svidjalo.  :rofl2: :stripii:

No

No

Još se nadam da ću napravit što sam zamislio.
Znate onu zločestu poslovicu da se prvi mačići u vodu bacaju. Ovi moji će u vatru.
:uf:  Sutra mješam ponovo.

kawasaki

Poceo sam si slagati stap za vertikalu i sl ribolov iz camca. Nosac role ce biti namjenjen za multic.
Sad zanima me dali ce mi biti prekratko 165 cm ili je to dovoljno?
Sto mislite o tome?  :hi: :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Najkraci za vertikalu je 195 kod mene, ali to sus tapovi male gramaze , recimo 20-30 gr i ok su za smudja...sad da ti ne bude prekratka radna duzina....bez imalo amortizacije a za soma....ne znam kako je s tim kratkim kontrola ribe i uporiste
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Zato pitam da cujem misljenja jer mogao bi ga produziti na 190 u rucki pod rol halterom spojiti dva blanka da se ne vidi.  :hi:

A inace tih 165 mi je blank u komadu. Akcija ce biti nesto niza nego sam mislio. Nekih mozda 60-80 gr po Sporteksu recimo.  :hi:
Brzi od Bolena.

Ive

Idi na 180 cm. i gore neki jači multić do ca. 260 gr. i kontam da ćeš imati relativno lagan komplet koji vadi sve iz Dunava.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

kawasaki

Multic me sam odabrao, a biti ce KastKing Spartacus pa kaki bude bude  :ok:
I tako je kinez obecao poslati na testiranje  :hi:

A za stap kad slozim jedan dio pa poslikam  :hi:
Brzi od Bolena.