Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

da li neko zna jel se vodilica nakon sto se omota koncem moze epoxyem onak olakirati ili to mora biti bas lak?  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

sad vidim na yutubu da rade epoxyjem sve  :hi:
Brzi od Bolena.

Rap

Citat: Mudri  u Ožujak 31, 2016, 05:37:43
Sad ti samo fali dobar multić,ali trebo si i karike promjenit i stavit malo više manjih,vidio si na onom što je Hari pravio,sada ga je još ojačao s toliko manjih karika,neznam kako će se taj original gornji dio ponašati na nekom ozbiljnijem somu,da se nebi previše savijao i nedo bog puko,jer kod šaranskih štapova dobru ulogu ima i donji dio u amortizaciji ribe....
Ma nek on i pukne,samo da špaga drži  :toothy9:

Sg.Pepper

Imas u venatiu lak za vodilice (nije klasicni dvokomponentni) jedna bocica i udri i imaju i konac tako sam i ja poceo. Da probam i vidim dali je to za mene! Stap koji sam radio ujaku tako prije 3-4god drzi i dan dana tako da je izvedivo!
I lak se brze susi od npr alps-a, rod dancer itd!
dec d vej aj lajk it....

kawasaki

ok da sam to bar znao prije  :hi:
bio danas u Venatiu sic vodilica vrsna 15 kn  :ok:

ostale vodilice ovisno o dimenziji kostaju izmedju 10-25 kn  :ok:

mislim da cu iduci stap radit sam  :takoje:

gledao sam motanje vodilice i  :uf:

samo treba biti pedantan i nista vise  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Ma teraj se u klinac... :stripii: dva dana gledam kako bi i ja nesto smotao sam  :stripii: ala sam kao mali majmun...sve bi bas probao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Dakle jedan Tradition slozis sam za sto evrica u fulu koji platis rodbuilderu dvesto evrica  :ok: :takoje:
pa usteda i nije tako losa, a gust nema granica :hi:
Brzi od Bolena.

Mudri

Da da ali zaboravio si da moraš imati i neki strojček koji će vrtiti štapić do sutra kad ga olakiraš,nemoj da se razočaraš kad sve ljepo složiš i onda nešto upropastiš kod lakiranja,jedino da improviziraš s nekim bušilicama kao neki pa su sutradan išli tražiti majstora da im ponovo lakira  :stripii:

rj

Citat: kawasaki  u Ožujak 31, 2016, 21:58:57
Dakle jedan Tradition slozis sam za sto evrica u fulu koji platis rodbuilderu dvesto evrica  :ok: :takoje:
pa usteda i nije tako losa, a gust nema granica :hi:

vodilice od 10-25 kn nikako nemogu bit full oprem  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

joker

motoric od mikrovalne i vrti taman jedino je problem sto vrti na 220v pa se treba izolirati da te struja ne stepe.ili od peci sto ima rostilj.ja imam kad mi zatreba za takve stvari neki motoric koji radi na 2 baterije AA i vrti na njima bez problema.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

kawasaki

nisam mislio za vodilice od 10 kn da su full oprema ali ovo sto se nama predstavlja za cjenu npr fuji opreme je u najmanju ruku smjesno, jer npr fuji drzac role sam naso za 6 €, a da ti dalje  nepricam za vodilice i evu. Ili ukrasni ringici, end kape i sl dakle renomiranih marki  :ok:

Mudri cuo sam da treba paziti i na musice koje se do jutra poljepe po laku ko muve na govno  :stripii: :uf: :stripii:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Nemislim nikoga uvrijediti, cak stovise skidam kapu vecini majistora, jer samouki rade prava mala remek djela!  :hi:
Nije to sveto pismo, jer nasi rodbuilderi su svi odnedavna krenuli izucivsi zanat preko jutuba  :ok: :mt1032:
Brzi od Bolena.

Sg.Pepper

Ja sam si sam slozio pb 3oz sa alps opremom za 120-130€ neznam tocno u lipu, a vrtit stap dok lakiras uzmes motor za disko kuglu, novi sam platio ispod 100kn!
Nije nikakav problem napraviti samo treba biti pedantan, sve je stvar vjezbe! Imas na tackle24.de sve zivo za male pare (pb 8,6ft 3oz blank je bio 50ak €) neki dan mi stigli fuji halteri 4,5€
Samo hrabrosti
dec d vej aj lajk it....

ibro dirka

Stavi štap na aku bušilicu i vrti.

No

:hi: Ljudi šta bi preporučili  o rasporedu vodilica na štapu od 252cm.
Znači  6+1 ili 7+1.
Veličina----prva 25- ................................vršna 5.
Ili ......