Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: kawasaki  u Travanj 01, 2016, 09:34:35
nisam mislio za vodilice od 10 kn da su full oprema ali ovo sto se nama predstavlja za cjenu npr fuji opreme je u najmanju ruku smjesno, jer npr fuji drzac role sam naso za 6 €, a da ti dalje  nepricam za vodilice i evu. Ili ukrasni ringici, end kape i sl dakle renomiranih marki  :ok:

Mudri cuo sam da treba paziti i na musice koje se do jutra poljepe po laku ko muve na govno  :stripii: :uf: :stripii:

pluto ...end kapa ...držač mašinice fuji ...6 sic fuji provodnika cc 50 e to je ok cijena
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Da se nabaviti puno povoljnije kume, ipak je to cijena kod majstora...koji moraju neki euro i tu zaraditi  :ok: ali cim malo stane posao...ja pravim masinu a ti ces raspored...pa da namotamo i mi neki stap  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Brzi od Bolena.

DIDAPATAK

..kad smo kod ringlica  :mt1032: ajte vi stručnjaci za internet mi nađite najjeftinije obične ringlice za uvezivanje bambusa  :takoje:
.. :baba:

Darko

mislim da imam  nekih setova ringlica , jeftinih , sutra provjerim pa javim  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

DIDAPATAK

Sg.Pepper

Mislim da sam vidio u Vukovaru u Dea sport-u neki set vodilica za neku mizernu lovu, nazoves i vidis
dec d vej aj lajk it....

kawasaki

Dakle samo za Rupea  :ok:
PB blank 50 € 3 oz 8,6 ft
fuji halter 5 €
pluto od 5-10€[pluto aaa visoke klase]
set jednostopih ili dvostopih fuji vodilica izmedju 6 i 8 kom 10-15 €
fuji end kapa sa balans utezima izmedju 9-41 gr 4,8 €

dakle u skupljoj varijanti ovaj stap te kosta 84,8 € ako ga sam radis ili da za ruke ili proviziju dajes jos cca140€ nekom drugom.

u jeftinijoj varijanti te kosta 74,8 € ako radis sam ili ako ga narucis onda ga platis 200 €  :takoje:

Sorry Mario znam da ces se sad i ti bacit u izradu  :stripii:
prvo boile pa sad ovo hehe
jbg kad je tako  :stripii:
Brzi od Bolena.

rj

super ...daj broj računa da ti uplatim 100e za dva blanka 8.3

Sg.Pepper

Postarina iz tackle24 je 35€ za hr tako da nadjete nekog u njem da vam dofura ovako se ne isplati ispod 4-5kom narucivat, u Srb je blank 70€ u mg-u
dec d vej aj lajk it....

rj

kawasaki

e hebiga ak nemas nikog u danasnje vrijeme u njemi onda ti nemoram ni ja dobavljat  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Kumu je drustvo...u centralnom....okružnom...rementincu  :stripii: :stripii: kakva crna Njemačka
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

A ima i pacifika pa mu totalno nebitno  :toothy9:

Kugla

Kawa daj pošalji link da si naručim taj PB, i sve što treba, valjda ću naći nekoga tko će ga složiti
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti